Hur kan jag Deal With Rude People?

Rude människor överallt. De förstöra folks dagar med sina råa kommentarer och dåliga attityder. Detta är inte avsikten med varje oförskämd person, though. Ofta är människor bara vara ohövliga, eftersom de har haft en dålig dag. Det finns effektiva sätt att hantera oartig människor, utan att betyda själv. Det bästa sättet att hantera oartig människor är att ignorera deras råhet. Ofta är kommentarerna som menade inte att vara oförskämd i första hand. Om du tar det personligt, kan du säga något som kan leda till en kamp. Som vuxna, bör detta inte det önskade resultatet. Ignorera oförskämd kommentar, och fortsätta med din dag. Om någon i en kundtjänst position är otrevlig mot dig, försök att vara överdrivet trevlig tillbaka. Se dem i deras ögon, kalla dem vid namn och leende. Om de är ett naturligt ohövlig person kommer du att döda dem med vänlighet. Om personen bara har en dålig dag, kommer du att göra det bättre genom att vara trevlig. Gunst kan även återlämnas. När någon du känner personligen är oartig, kalla honom för det. Låt personen vet att du känner hur han behandlade dig var oförskämd och onödig, eftersom han inte kan ha gjort det avsiktligt. Det finns också en möjlighet att du var ovetande oförskämd och han bara reagerat. Om så är fallet bör du be om ursäkt.

Rude människor kan också vara medarbetare. Detta kan vara fallet om du arbetar i en hög stress kontor. Många gånger är det stress oavsiktligt tas ut på andra medarbetare. Om detta händer dig, försök att släppa det. Du har förmodligen varit lysande med andra av misstag.

Rude människor tycks vara över hela vägen i rusningstrafik. De skär av dig, baklucka, tuta och göra oförskämd gester. Det bästa sättet att hantera dessa råa människor är att fortsätta köra. Du vet aldrig när du kan stöta på en person med en dålig fall Road Rage. Det har även förekommit incidenter där vägilska har haft dödlig utgång.

Det är alltid bra att försöka se det bästa i alla. De flesta människor är inte avsiktligt rude. Om de är elak med flit, försök att inte böja sig för deras nivå. Making rude kommentarer tillbaka, eller blir fysiskt aggressiv, kommer bara bränsle på elden. Just steg tillbaka, ta ett djupt andetag och gå åt andra hållet. Du kommer att bli bättre person för det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.