Hur får jag ett Idrottsstipendium?

Att få ett Idrottsstipendium kan tyckas utom räckhåll, men en av femtio elever får en sådan tilldelning. Om du har atletisk förmåga, bra betyg och beslutsamhet att vinna ett Idrottsstipendium är mycket möjligt. Förmodligen det största misstaget studenter gör när de söker ett Idrottsstipendium är alltför passiv.

Många elever upplever att om de är tillräckligt bra för att få ett kollegium stipendium, kommer de automatiskt på radarskärmen av college coacher överallt. Detta är bara inte sant. College bussar har många ansvarsområden, och medan de har en hel del hjälp med rekrytering, kan du inte räkna med chans om du vill ha en högskola stipendium. En annan anledning att inte vänta och hoppas att college coacher meddelande er är att de är skyldiga att följa vissa regler. College coacher kan inte börja rekrytera förrän i slutet av dina unga år. Om du väntar tills dess att se om bussar är intresserad, kommer du att bakom spelet. När sommaren mellan din junior och senior år anländer, allt går snabbt och konkurrensen är hård. Så att du är på coachens radarskärmen, delta i läger anordnat av tränare du vill spela för och skicka atletiska kontor en DVD på ditt resultat tillsammans med din statistik. Innan spelaren high school junior år, kan college coacher skicka ett kort frågeformulär till de spelare de är intresserade under året som de tillåts att skicka en rekrytera broschyr. Aktiv rekrytering börjar normalt den 1 juli i sommar mellan en spelares junior och senior år.

De flesta av atletisk stipendier delades ut under hösten i high school senior år, under en tid kallas tidiga undertecknandet perioden. När du anser att detta, att den tid visa dig till college personvagnar är bara några månader. Att göra det mesta av denna tid, är det viktigt att ha alla delar av din akademiska karriär under kontroll.

Ta dig tid att prata med din gymnasiet rådgivare när du registrerade dig för klasser. Låt dem veta dina mål för att vinna ett Idrottsstipendium. Det är viktigt att ta klasser att du gör bra i, men inte på bekostnad av att ta klasser som inte gör dig redo för college.

Medan vissa uppmärksammade gymnasiet spelare kan vinna atletisk stipendier med dåliga betyg, och komma till skolan inte kan konkurrera, är undantag snarare än regeln. Coacher vill inte dela ut stipendier till spelare som inte kommer att vara akademiskt godtagbara. Du kan göra dig mer attraktiv på college personvagnar fått bra betyg varje termin. De måste veta att du kan hålla dina betyg upp medan gå praxis och under lågsäsongen, när det finns mer frestande att slack off.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.