Hur Människor Analysera handstilen?

Handwriting analys, även känd som GRAFOLOGI, innebär undersökning av de prover av en persons handstil att producera en personlighetsprofil. Teorin bakom detta område är att du kan bestämma personlighetsdrag genom att studera vissa aspekter av någons skrift stil. Handstil analytiker tror att eftersom din hjärna guider handen när du skriver, allt som du lägger på papper ger ledtrådar till din "self. " För att kunna analysera handstilen, är en individ vanligtvis ombedd att lämna ett prov såsom en uppsats eller ett brev till en vän. Innehållet i provet spelar ingen roll, det är bara ett sätt att se på de fysiska egenskaperna hos skrivandet. Det sneda av skrivandet och hur mycket tryck som på papperet är de första två egenskaper som kommer att granskas. Andra aspekter av handstil analysen innefatta vinkel linjerna på ofodrad papper, enskilda brev formationer, och huruvida den allmänna formen av stroke beskrivs bäst som en rund, kantig, eller fyrkantiga.

Även om varje enskild faktor inte ge en inblick i författarens personlighet, man analysera handstil måste man titta på samspelet mellan olika faktorer. Detta gör att du kan bygga en mycket mer komplett profil. Till exempel kan en författare som använder tung press och producerar text med en vertikal vinkling sägas vara mycket känslosam och ibland inte hålla sina känslor i schack. Denna passion och energi visar en stark personlighet typ. Däremot skulle någon som skriver med lätt tryck och en svag vänster vinkling av skrivelserna beskrivas som kall, likgiltig, och något själv centrerad. Han eller hon skulle kunna sägas bristande emotionell eller fysisk energi och vara målmedvetet undvika känslomässigt laddade situationer. p

handstilar analys används i förskolan anställning filmvisningar, samt att avgöra affärsmål kompatibilitet. I vissa fall kan andra experter uppmanas att analysera handstil som en del av juryn urvalsprocessen i uppmärksammade fall. Det är dock viktigt att notera att det fortfarande finns många människor som tror att användningen av GRAFOLOGI som något annat än ett intressant parti knep är olämplig, eftersom empiriska studier har inte kunnat slutgiltigt bevisa giltigheten i praktiken.

Även om det finns många olika böcker och kurser korrespondens som hävdar att lära människor hur man kan analysera handstilen, det finns inga akademiska institutioner i USA som erbjuder godkända examina i GRAFOLOGI. Italien, Argentina och Spanien är de enda länen i världen med universitet som ger godkända examina i handstil analys.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.