Är det verkligen möjligt att köpa en stjärna?

När det kommer till Alla hjärtans dag eller födelsedagar, det är en gåva än når höjder ingen annan gåva kan, bokstavligen. Det är att köpa en stjärna till din partner eller käraste. I själva verket, när du köper en stjärna, du faktiskt inte äger stjärna. Du har ingen laglig rätt till den och kan inte påstå att stjärnan är din. Om du skriver orden, "köpa en stjärna" i Internet-sökmotorn, hittar du många hemsidor som gör denna tjänst för dig, för ett pris. För ungefär 50 till 80 amerikanska dollar (USD) får du ett certifikat med var din stjärna. Det kommer att säga att denna stjärna har fått sitt namn efter dig, men detta bör inte tas för allvarligt. Officiella astronomiska enheter skall inte godkänna eller erkänna ditt stjärnans namn. När du köper en stjärna, kommer den valda stjärna namn registreras och copyright på en lista över all star namn. När du verkligen inte kan komma på den perfekta presenten till en kär vän, köpa en stjärna kan verka som det ultimata kärleksförklaring, men det bör inte tas på för stort allvar som ett köp. De flesta av de webbplatser som säljer stjärnor inte har en licens att namnge stjärnor, men det hindrar inte dem från att sälja dem.

Med en biljon stjärnor på himlen, som säljer stjärnor kan verka som det perfekta sättet att tjäna pengar. Det har varit några kontroverser över köpa en stjärna marknad. Internationella Astronomiska Unionen är den enda vetenskapliga organ som har möjlighet att faktiskt namnet stjärnor. Om du skriver ditt namn i en astronomi stjärna webbplats, kommer dina stjärna inte komma upp. Det köpa en stjärna säljare hävdar att det är en rolig produkt som utbildar människor om astronomi. Men många människor tror att när de köper en stjärna som de faktiskt själv en stjärna och det är officiellt uppkallad efter den valda personen. Det har förekommit fall där personer väckas vid domstol för att ha publicerat hävdar att sälja stjärnor är ett bedrägligt förfarande.

Om du gillar tanken på att kunna "sorts" köpa en stjärna, då detta är den perfekta gåvan. Det är en mycket romantisk och ovanlig gåva och varar livet ut. Just don't expect det att ha en mycket hög turnaround värde när du försöker sälja den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.