Vilka steg i Balsamerings processen?

balsamering process förbereder ett organ för begravningen och slutligen begravning. Den utförs av en Begravningsentreprenören och är tänkt att förhindra spridning av sjukdomen och för att bevara den förrän efter begravningen. Processen startar när kroppen förs till begravningen hemma. Alla kläder avlägsnas och kroppen är placerad på en platta med dränering grooves. Det första steget i balsamering processen är att tvätta bort allt avfall, kroppsvätskor eller annat material på kroppen. Då musklerna masseras att bli av med stelhet, kallas rigor mortis, vilket kan göra det svårt att flytta kroppen. Detta bidrar också till att bryta upp någon FÖRISNING eller blodproppar i blodet som kan ha bildats efter döden.

Nästa steg i balsamering processen är att ställa ansiktet. Ett ögonmusslan placeras över ögonen, som dolde sjunka, och ögonlocken är stängda och förseglade, vanligen med lim eller annat bindemedel ämne. Den mun är förseglad stängas i ett naturligt utseende och kroppen är ordnade i en naturlig ställning. Allt detta görs först eftersom balsamering ställer in funktioner, vilket gör dem omöjliga att gå senare. En del begravningsbyråer kommer att vrida huvudet 15 grader åt höger, så att det är lättare att se under visning. När ansiktet är klar börjar Begravningsentreprenören balsamering kroppen. Han gör en klippa i en pulsåder, vanligen i närheten av armhålan eller ljumsken, rinna ut allt blod. Annan slit görs, och ungefär tre liter vätska balsamering, gjord av formaldehyd, metanol och etanol, pumpas genom ådrorna, driver ut kvarvarande blod. Den balsamering Processen fortsätter med en liten klippa ovanför naveln. Den Begravningsentreprenören infogar en slang in i buken genom snittet. En pump är ansluten till röret, och innehållet i magen och tarmarna pumpas ut. Detta tar också bort alla gaser från kroppen, förebygga svullnad. Under denna del av balsamering processen, aspirates den Begravningsentreprenören även i bukhålan och insidan av alla organ, torka dem. Full-styrka balsamering vätska pumpas därefter in i organ och buken.

När kroppen sys stängd, tvättar den Begravningsentreprenören bort det, inklusive schamponering av håret. Skäggväxt som kan komma i vägen för makeup ansökan är rakad, och då kroppen är klädd i kläder som levereras av en familjemedlem. Efter det är det hår och makeup styled, varvid kroppen ligger i kistan för familj och vänner för att visa på att ringa timmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.