Vilka olika typer av skum Balls?

Foam bollar finns i en mängd olika former, storlekar, färger, typer av skum, och användningsområden. Från coated bollar skum lekplats och andra leksaker till Styrofoam ™ hantverk bollar, det finns många olika typer som du kan göra något kul. Du kan också hitta olika typer av skum bollar avsedda för avspänning.

bara pressa en stress bollen flera gånger när spänningen börjar bygga. Även om du kan frestas att kasta det, det är inte det avsedda ändamålet. Simply squeeze upprepade gånger tills du börjar slappna av och må bättre. har den varumärkesskyddade varumärke nerf ™ förknippats med skum bollar i flera decennier. Har du en nerf ™ bollen när du var liten? Nerf ™ bollar skapades av Parker Brothers, och nämns som den första bollarna som säker för användning inomhus. De är perfekt för små barn eftersom de är mjuka och inte tenderar att orsaka skada vägen bollar gjorda av hårdare material ibland. Den första nerf ™ bollar var bara små, runda, orangefärgade bollar men innan länge en större version verkade. Då fanns det fler färger, storlekar och typer. Den populära skum bollar började snart att efterlikna sporter bollar som basketbollar och fotbollar. Idag finns det många andra märken som också erbjuder skum bollar i liknande konstruktioner.

Även neon färger en gång dominerat valet, det finns många andra stilar att välja bland. Du kan hitta skum bollar med allt på dem från Smiley Faces till amerikanska flaggor. De behöver inte luft, inte kommer att tömmas, och många är tvättbara. Välj från bollar skum tennis, volleyballs, bollar fotboll, bollar strand, Footbag stilar, och mycket mer. Du kanske känner igen Footbag stilar kallas hackey säckar. Det finns också "character education" bollar som kan bli populär i skolan. Dessa skum bollar är märkta med ord eller meddelanden används på ett sätt att hjälpa ingjuta god karaktär. Den visuella bilden skapas av tryckta ord som ärlighet och respekt är bra påminnelser om hur människor bör bete sig, även när man spelar.

Styrofoam ™ bollar är bra för att göra många typer av hantverk. Styrofoam ™ är också ett varumärke, men även här finns andra märken. De varierar i storlek från mycket små till mycket stora och är i allmänhet rimligt prissatta. En favorit användning för Styrofoam ™ bollar använder dem för att skapa jul prydnader, men de kan göras på många saker som snögubbar står för handgjorda dockor, språkprojekt i skolan, och även abstrakta former av konstverk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.