Vilka olika typer av hinder Tape?

Det främsta syftet med alla typer av hinder tejp är att uppmärksamma människor om att ett visst område inte är öppen för tillträde. I vissa fall är bandet används för att bevara någon aspekt av det slutna utrymme. Vid andra tillfällen är den viktigaste funktionen för att hindra människor från att utsätta sig för en fara av något slag. Den kanske vanligaste typerna av hinder band som de flesta stöter på är byggandet tejp. Barrier band av denna typ används för att markera ut ett område där byggandet sker. Tejpen är vanligen placerade så att folk vet att stanna ett säkert avstånd från konstruktionen. Tillsammans med nya byggplatser, kan denna typ av tejp användas kring byggnaderna planeras för rivning, eller strukturer som genomgår reparationer.

Liknar konstruktion band, fara band är också en relativt vanlig webbplats. Denna typ av hinder bandet är ofta anställda av allmännyttiga företag när de utför reparationer eller någon typ av arbete på en viss plats. Kraftbolagen använder ofta färgglada band av detta slag för att varna folk borta från en kraftledning som är nere. Väg besättningar får använda tejp för att tillfälligt stänga en gata medan drabbats eller göra andra reparationer i vägbanan. Vatten företag kan använda bandet när det är nödvändigt att gräva i marken för att komma åt och reparera en skadad del av röret. Eftersom alla dessa situationer är potentiellt farliga, med bandet fungerar som ett snabbt och enkelt sätt att låta folk veta att styra undan från området. De brottsbekämpande myndigheterna använder en typ av hinder tejp kallas brottsplats tejp. Tejpen används ofta för att blockera tillträde till ett område där ett brott har begåtts. Om du gör det hjälper till att förhindra det som kan vara avgörande bevis från att oavsiktligt kontaminerade eller förstörs, vilket ökar möjligheterna att identifiera och gripa gärningsmannen. I de flesta jurisdiktioner, passerar brottsplatsen eller polis band utan vederbörligt tillstånd är ofta bestraffas med allt från böter till att de gripits.

Brandförsvar tejp tjänar ungefär samma syfte som fara tejp. Med denna typ av hinder tejp, tanken är att hålla folk från att komma för nära ett område där brand pågår. Det finns två sätt att bandet är bra. Först minimerar det möjligheten att kringstående skadas av skräp eller inandats röken. För det andra bidrar den till att bibehålla en ren inresa och utresa från området som kan användas för utryckningsfordon och att ta in ytterligare brandbekämpning utrustning vid behov. är Barricade tejp används ofta längs parad rutter. Tejpen hjälper till att avskärma paraden vägen, tjäna som en varning för förarna att inte försöka använda dessa gator tills efter paraden avslutas. Barrier band av denna typ är oftast färgglada, vilket gör det enkelt för människor att se bandet långt innan de kommer till en korsning som är tillfälligt otillgänglig.

I många fall kan barriär tejp återanvändas. De flesta band är tillverkade av slitstarka syntetiska material och kan rullas upp för användning vid ett senare tillfälle. Ett nytt inom produkter barriär band kallas rewind hjulet. Huvudsak återgår enheten något distribueras del av bandet med en knapptryckning, fungerar på ett sätt som är mycket lik en infällbar måttband.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.