Vilka är de olika typerna av brevpressar?

brevpressar kan vara allt du vill att de ska, från den billiga versionen som finns på ett kontor leverans butik för bara några dollar, till ett samlarobjekt eller ett sällsynt stycke skrivbord konst. Personlig brevpressar är också trevligt och du kan beställa en anpassad konstruktion eller skapa en själv. Brevpressar göra en fin present, t. ex. när en verkställande gåva är i sin ordning för semester eller kampanjer, eller en vän starta sitt eget företag. De fungerar också bra för hugg påsar, eller för den som är svåra att handla person. En del människor samlar även brevpressar, och du kan välja bland hundratals intressanta stilar och sorter för att hitta något unikt att lägga till den speciella någon samling. Brevpressar finns i många former, storlekar och modeller, från elfenben, onyx, sten, trä och metall för att skära glas och kristall. Olika stilar, allt från antika till det moderna, från sport teman och utmärkelser till invecklad detaljerade mönster. Om du letar efter en unik PR-post för ditt företag, brevpressar med din logotyp på dem kan precis.

Custom brevpressar omfattar glas etsad med ett namn eller monogram samt graverad trä alternativ. Andra format kan innehålla ett personligt meddelande eller favorit fotografi som du kan lägga till dig själv. Många olika typer av anpassningsbara brevpressar finns i hantverks butiker, men de mest populära är nog den klarglas halv sfär. Denna konstruktion är enkel att anpassa genom att lägga ett foto eller en bild till botten som kan ses genom världen. Enkelt lägga kände under bilden och låg platt eller lim glaspärlor på för "fötter. "

brevpressar vanligen dekorativa, men de är också fungera vid sortering pappersarbete och hålla travar av papper snyggt och prydligt. Eftersom det finns många prisvärda alternativ, lönar det sig att hålla ett urval av dem till hands att hålla papper i ordning. Du kanske även vill starta en samling av dina egna, för funktion och stil. Välj ett tema eller bara samla in så många ovanliga sorter som du kan hitta. Visa dem på ditt kontor som konst när den inte används, och de kommer omedelbart bli föremål för samtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.