Vilka är de olika typerna av Hand stämplar?

Hand frimärken kan bland kontor mest bekvämt verktyg. Ofta i kontorsmiljö, kommer samma meddelande måste tryckas på flera blad eller lappar på regelbunden basis, till exempel när detta stöder kontroller. Men hand frimärken finns i många olika typer och kan användas till många olika saker. är Hand frimärken som kallas så eftersom de drivs för hand. Ofta är allt som behövs för dem att göra sina spår är helt enkelt att pressa på papper med gjutna området stämpeln när det väl har inked. De stämplar, om de används på ett icke kränkande sätt, kommer att pågå under obegränsad tid. En av de vanligaste typerna av sidan stämplar är de som är egna infärgning. Den preinked hand frimärken kan förhindra en stor röra, särskilt bland dem som inte ska vara med hjälp av stämplar i första hand, som små barn. Den preinked hand stämpel verk av mögel bläddra och kommer ner som det är deprimerad att prägel bilden på en yta. När trycket släpps, vänder en fjäder i gjuten område tillbaka i en uppåtgående riktning till ett område där bläcket är lagrat i stämpeln. Stämpeln påfyllning automatiskt med färg och lagras i det läget tills den ska användas igen.

Traditionell hand frimärken sannolikt mycket bekant för de flesta människor också. Dessa stämplar, som fortfarande är ganska vanligt, användning stämpeldyna. Stämpeln pressas in i stämpeldyna och sedan på den yta där den önskade bilden är att gå. Men i detta fall måste stämpel placeras på ytan för imprinting inte alltför lång tid efter att inked. Om alltför mycket tid går, kommer stämpeln måste inked igen. Större delen av tiden kommer Stamper bara har en eller två minuters användning i mellan inkings.

Användningsområden för hand frimärken köra gambit från tidsbesparande mekanismer som ett sätt att förmedla en officiell bild. Vissa stämplar kan vara invecklad grafik som skulle ta lång tid att producera. Därför kan de erbjuda ett visst mått av autenticitet för några officiella dokument som annars kan ifrågasättas.

är mest hand frimärken prissättas till en nivå där de flesta kan råd med dem. Vissa traditionella stämplar kan kosta $ 2 US dollar (USD) eller mindre, med undantag av bläck. Preinked hand frimärken, även med egna inställningar såsom adresser, kommer normalt inte kosta mer än $ 20 USD. När kostnaden kontra effektivitet anses får hand stämpel vara en av de ekonomiska verktyg som finns tillgängliga för användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.