Vilka är de olika typerna av Hand Carts?

Hand kärror, också känt som hand lastbilar, används för att flytta tunga föremål, utan att lägga onödiga påfrestningar på ryggen. De är oftast används när en person flyttar till ett nytt hus, köper nya möbler eller apparater, eller last, och lastar, lager, eller lagerrum, objekt. Det finns flera typer av hand lastbilar, till att omfatta fällbara hand lastbilar, kärror plattform, konvertibla lastbilar hand, anordning lastbilar hand, dockor möbler och vagnar service. Den fällbara hand vagn är en av de mest populära av dockor, eftersom det är lätt lagras i en garderob, garage eller lager, lämnar det lätt tillgängligt. Det finns fyra olika vikt kapacitet för falsning hand vagnen. De är 130 pounds (58,9 kg), 200 pounds (90,7 kg), 275 pounds (124,7 kg) och 440 pounds (199,6 kg). På grund av det fällbara förmåga vagnen, kan den inte hantera mer vikt utan att hjulen kollapsa. Denna typ av kostnader hand cart mellan $ 60 och $ 200 US dollar (USD), beroende på dess vikt kapacitet. är plattformen kärror finns på många lager butiker, såsom Costco och Sam's Club. De används för att flytta tunga lådor, möbler och utrustning. En variant av plattformen vagnen, känd som en modulär plattform vagn, har löstagbara sidor, för transport av mindre föremål med de större, eller för att skydda ömtåliga föremål faller bort. Dessa hand kärror ligger i olika prisklasser, från $ 100 till $ 250 USD.

Convertible hand lastbilar används för transport av mycket stora eller tunga föremål. De kan omvandlas till innehålla rubriker på två hjul, fyra hjul och i 45 graders lutning position. Denna stil hand cart kan hantera upp till 1. 000 pounds (453,6 kg). Det varierar i kostnad från $ 130 till $ 300 USD.

Appliance hand lastbilar som används för att flytta tunga apparater, såsom brickor, ugnar och kylskåp. Verktyget har Dolly en solid aluminium eller stål ram, och pneumatiska hjul, vilket gör det kan hantera upp till 800 pounds (362,9 kg) på två hjul. Denna mångfald av sidan vagn dragen också två bälten att säkra apparaten på plats och undvika deponering.

Möbler dockor är platt, fyrhjulig dockor. De är ofta matta för att förhindra skadliga ädla träslag. På grund av den solida ramen och låsa hjul, möblerna Dolly kan hantera upp till 900 lbs (408. 2 kg). Dessa dockor kostar mellan $ 50 till $ 100 USD.

Service kärror hand, även kallad differentierad kärror, används inom bil verksamheten för att lagra ofta använda verktyg. Sin solida metallram gör det möjligt att hålla flera verktyg utan att kollapsa. Denna stil hand vagn har också lådor, eller sidor, för förvaring av småsaker. Dessa hand kärror rad i pris på $ 100 till $ 200 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.