Vilka är de olika typerna av Halloween Treats?

Halloween kan vara mycket roligt. Det är särskilt kul när trick-or-treaters ackumulera en samling av alla deras favorit Halloween behandlar. Även om du inte lura eller inte behandla dem som delar ut Halloween behandlar ofta härrör från njutningen också. Bara titta in i barnens glada miner och se dem utklädd i sina kostymer är nog att många människor leende. En del folk verkligen komma in i det går allt med Halloween behandlar. Istället för en liten bit godis och tuggummi, kommer vissa dela ut stora chokladbitar eller ens goodie bags med olika Halloween behandlar inne. Du kan hitta färdiga behandla påsar eller gör din egen. En del kanske väljer en trendig, populärt godis val.

Under de senaste åren, behandlar sortiment av Halloween har utvidgats till att omfatta mycket mer än tuggummi och Pixie Sticks. Du kan plocka upp individuellt förpackade tilltugg som cheetos ® och Doritos ® också. De kommer i små, enda portion påsar med Halloween motiv, och de är säkra på att din favorit trick-or-treaters lycklig. Du kan även hitta granola bars, kex Graham, pretzels, mellanmål frukt samt andra särskilt förpackas Halloween behandlar. Några av dessa betraktas som hälsosammare alternativ till typiska Halloween behandlar. Medan vissa människor föredrar denna typ av snacks andra kan njuta av traditionella, sött godis. Kanske ni vill bara fylla en stor skål eller behållare med olika Halloween behandlar och låta de små spöken och troll och prinsessor och pirater välja vad de vill. Det är bra att ha ett antal val och du kan säkert hitta något för alla.

Från roligt storlek godis till små påsar med godis som M M: s och käglor, det finns ett stort urval av Halloween behandlar tillgängliga. Du kan också hitta olika förpackningar som innehåller flera olika typer av godis istället för att behöva köpa mer än en påse. Vissa Halloween sort Packs ingår en blandning av godis och tuggummi eller små leksaker och andra favörer tillsammans med godis.

En sak att tänka på när du handlar för Halloween behandlar är att många barn lider av allergier. Om du känner någon som har barn med jordnötssås allergier, bör du läsa etiketter vid val behandlar. Även godis som inte innehåller nötter kan förädlas i anläggningar där nötter finns. Förvara dessa behandlar borta från dem du har valt för barn med allergier. En extremt känsliga barn kan påverkas av även spårmängder av nötter oljor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.