Vilka är de olika typerna av Fingerprint Supplies?

Fingeravtryck är ett av de mest vedertagna metoder för identifiering. Polisen använder det för att identifiera en misstänkt och att visa sin närvaro på en brottsplats kan invandringen tjänstemän använda den för att registrera och identifiera lagliga invandrare och arbetsgivare kan använda den för att se till de individer de är hyra är berättigad till särskild form av anställning. För att ta ett fingeravtryck, kan en person måste ha olika typer av fingeravtryck leveranser. Fingerprint leveranser kan vara allt från fingeravtryck bläck, rullar, plattor, och innehavare av kortet. Det finns även utrustning för att ta fingeravtryck från personer som har dött. En av de viktigaste fingeravtryck leveranser är fingeravtryck bläck. Fingeravtryck bläck kan ofta komma i form av kuddar, band, eller flytande bläck. Fingerprint stämpeldyna kan klassificeras som bläck eller inkless. Inkless kuddar använda en speciell kemisk förening med ett kort som är täckt med ett visst material som gör att fingeravtryck för att visa upp. Stämpeldyna använda faktiska bläck i sina kuddar som kan lämnas kvar på fingrarna och måste rengöras med ett speciellt bläck rengöring pad. p

Fingerprint Cards används för att visa fingeravtryck som tas. Dessa kort används i olika avdelningar och program. Till exempel vissa arbetsgivare kräver fingeravtryck på dessa kort som en del av en jobbansökan. Fingeravtryck bläck måste användas med normal Fingerprint Cards.

Bläck plattor och rullar bläck finns två typer av fingeravtryck varor som är nära relaterade. En bläck platta är en platt bit av material som rostfritt stål eller glas som fingeravtryck bläck rullas. Bläcket placeras på britsen och rullen används för att sprida bläck jämnt längs platta. Sedan fingrarna kan rullas i bläck, och fingeravtryck ut på kortet. Kortet är vanligen hålls på plats med ett kort innehavaren, som kan ha fästen för det till bordet.

Många organisationer är övergången från traditionella fingeravtryck leveranser till elektroniska fingeravtryck fångar. Dessa datorer kan spela in ett fingeravtryck utan fingeravtryck bläck, plattor och andra förnödenheter, och skriva ut dem på ett fingeravtryck kort. Det är även möjligt för fingeravtryck redan på ett kort som ska skannas in i datorn för att bilda en elektronisk utskrift. Ibland är det även möjligt att hitta ett företag som tillhandahåller detta som en mobil tjänst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.