Vilka är de olika typerna av Bean Bag Filler?

Bean Bags har funnits i många år nu. Förutom vintage modeller med anor från 1960-talet finns också samtida stolar som är byggda för oss i barnens rum liksom större modeller för vuxna. Medan mycket bekväm, måste de flesta bönor väska du kan sitta fyllas på emellanåt. Lyckligtvis finns det flera alternativ när det gäller att välja rätt filler Bean bag.

Uniform Styrofoam ™ pellets, ibland kallas nyproducerade pellets, är små och stadiga bitar av Styrofoam ™ som är ungefär samma form och storlek på pellets i kyckling mäsk. Materialet har en högre densitet än standard Styrofoam ™ chips som används i förpackning. Som ett resultat har denna typ av böna säck spackel upp mycket bra till dagligt bruk och hjälper stolen håller formen. Dessutom innebär hållbarhet pellets stolen kommer att erbjuda stöd och komfort. För något lite mjukare, finns det också slipas bean bag filler. Stora block av cellplast ™ mals att bilda denna typ av böna väska fyllning. Till skillnad från den pellets, pjäserna är inte nödvändigtvis enhetlig form eller storlek och det kan ta lite längre tid att lösa i en bekväm ställning. Men med slipas filler är ett bra sätt att återanvända gamla Styrofoam ™ och därmed hindra materialet från att ta upp utrymme i deponier. Ett tredje alternativ med bönor väska filler är att använda en kombination av enhetliga pärlor eller pellets och strimlas skum. Ofta använde Styrofoam ™ för tunna är också regenererade produkt. Det är dock inte marken så fint som slipas filler. Medan det strimlade bitar finns inga enhetliga, de gör en tendens att blanda väl med Jungfru spackel och bidrar till att hålla stolen Bean bag bekväm.

Purists kan också använda torkade bönor som fyllnadsmedel valet. Små torkade foderärter är en av de bättre alternativen. Medan ärtorna kommer att röra sig och kontur till kroppen av alla som sitter i stolen, brukar de inte vara lika bekväm som påsen styrofoam böna filler alternativ. Vissa människor föredrar fyllnadsmedel som är mindre ger, hävdar att använda torkade ärter ger stolen med en struktur som kan hjälpa massage trötta muskler.

Det är inte ovanligt för människor att blanda olika typer av bönor säck spackel i ett försök att producera en idealisk kombination av komfort och stöd. Ägarna kan välja att använda en kombination som sysselsätter naturliga fyllmedel såsom torkade ärtor med plast spackel ämnen och enhetliga pärlor polystyren eller pellets. Kombination filler sägs ge alla fördelar av varje typ av fyllning förening och samtidigt minimera nackdelarna med varje typ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.