Vilka är de lämpligaste Cemetery blommor?

lämpligaste kyrkogården blommor bero på variabler såsom religion, kultur, personlig preferens och förhållandet av blomman givaren till den avlidne. Om en skriftlig minnesmärke att donera pengar till välgörenhet är att föredra framför blommor, då kyrkogården blommor inte ska skickas. I de flesta fall är det lämpligt att skicka någon typ av blommor till de sörjande familjen. Classic begravning blommor för begravningar och kremeringar omfatta nejlikor, krysantemum och Gladiola-dessa är ofta budget-vänliga val också.

Färgen minnesmärke blommor varierar från mörkare, dystrare nyanser som lila till ljusare, ljusare färger som gult och rosa. Vissa människor som ger kyrkogård blommor vilja välja blomman typ och färg som en hyllning till den avlidnes personlighet eller andra faktorer. Till exempel, om den avlidne hade en favoritfärg eller blomma, eller var tänkt så soligt eller hade ett namn som t. ex. Rose, kan dessa passar in i beslutet om vad blommor och färg som är mest lämpade för att hedra den avlidne. I östra ortodoxa religioner, är vita blommor som traditionellt förknippas med begravningar.

Formellt typer av kyrkogården blommor omfatta kransar och kors. Kransar är ringformade uppvisningar av blommor och i huvudsak är bra för alla minnesmärken, medan blomma omfattas kors är lämpliga för de flesta kristna begravningar. Formella blomsterarrangemangen ges vanligen av den avlidnes tidigare arbetsplats eller organisationer som han eller hon tillhörde.

Informellt typer av kyrkogården blommor är lämpliga att lämnas av någon. Dessa inkluderar korgar, odlare, krukväxter, snittblommor, skrin lock blomsterarrangemang, blommor gravsten och sprayer. Floral spraymedel arrangemang av blommor som binds samman löst i band. Little buketter av små blommor och knoppar är särskilt lämpliga för att läggas fram av barn. Gravsten blommor får snittblommor placeras i en vas bifogas gravsten eller också klasar av verkliga eller siden blommor planterade i marken runt graven markering.

Bra kvalitet silke minnesmärke blommor avsedda för utomhusbruk har en väderbeständig beläggning för att hjälpa dem att motstå effekterna av regn och solljus. Vissa silke kyrkogård blommor är också doftande. Memorial blommor kan skickas innan begravningen huruvida en kommer att närvara på tjänsten. Det är också lämpligt att skicka blommor till de sörjande familjens hem upp till två veckor efter begravningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.