Varför skulle jag inte ringa upp en 1-900 telefonnummer?

Det finns många skäl till varför du inte ska slå ett 1-900 telefonnummer. Den största av dessa brukar vara bekostnad delta eftersom de flesta av dessa samtal ger dig lite i form av stöd eller hjälp, men kommer definitivt att lägga stora kostnader på telefonräkningen. Du vanligtvis får betala flera kronor per minut för användning, och ibland kan vara i för sämre förhållanden. Ibland om du slå ett 1-900 telefonnummer du får absolut ingenting men deltagandet i en bluff.

900 nummer finns att erbjuda dig skämt, vuxen chatt, psykiska avläsningar, väderprognoser och andra saker som du säkert kan få utan att ringa ett telefonsamtal. De kan fungera på två sätt. Du kan få betala avgift för att samtalet, som kommer att synas på telefonräkningen, eller alternativt, kan du bli ombedd med vissa typer av nummer för att ge dina kreditkortsuppgifter. Många 976 nummer som du kan få med posten erbjuder dig "gratis" resor eller vinster tävlingar samlar in dina personliga uppgifter och fungerar främst som bedrägerier. För att samla in priser, måste du betala företaget i avgifter för att ringa numret och eventuellt också göra direkta utbetalningar till företaget. Dessutom ger du ut dina personuppgifter till en okänd källa som inte kan sägas ha dina bästa för ögonen. När du ansluter en 1-900 telefonnummer som laddar din telefonräkning bara , kan du fortfarande få drastiska överraskningar väntar på dig när du får din faktura. I själva verket, under 1980-talet, California delstater rätt människor att blockera gör 1-900 samtal från telefonlinjer på grund av mängden av avgifter som kan ansamlas mycket snabbt. Detta beslut fattades efter ett barn skakas upp en häpnadsväckande $ 17,000 i skuld till telefonen bolaget genom 1-900 nummer användning. Kalifornien beslut att ge kunderna möjlighet att blockera 1-900 ringer leda vägen för den amerikanska Federal Trade Commission att också arbeta för att skydda konsumenterna från de potentiella massiva skuld som deltar i att använda dessa siffror.

>

glansdagar på 1-900 numret var klart i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Många kändisar erbjuds speciella meddelanden om du vill ringa ett 1-900 telefonnummer. Plenty of 1-900 nummer marknadsfördes särskilt för barnen erbjuda killing orienterad skämt och pussel. Dessa siffror har blivit mindre vanliga konsumenter har blivit mer försiktiga med dem. En del har ersatts av mobil sms skämta linjer, väderprognoser eller liknande, som också kan ha särskilda vägtullar. Ändå finns det fortfarande många människor som överväga om de ska slå ett 1-900 telefonnummer. Svaret är inte, dessa kommersiella tjänster helt enkelt inte värt din tid eller pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.