Vad ska jag göra med gamla julkort?

julkort är underbart att få under julhelgen, men glädjen behöver inte sluta där. Många julkort är väl anpassade för användning i hantverk, och vissa kort kan vara så vackert, kan de utformas för att användas under nästa år. Om du har barn med Idle Hands, kan man låta dem stycka julkort vill man kanske inte behålla. Alternativt kan de använda design för att dekorera sina egna böcker, eller hela året för olika klippa och klistra projekt. Om du inte har några barn, kanske du kan be lärare vid en närliggande skola om de vill ha julkort för konsthantverk i klassrummet.

julkort från en säsong kan användas för att göra genomtänkta presenterar för nästa år. Till exempel kan ett vackert tecknade ängel eller snögubbe skäras ut försiktigt och laminerat. Sätt ett litet snöre genom den och du har en prydnad för nästa års träd.

Barn kan också glädjas åt att klippa ut scener och göra bokmärken. Alternativt kan bilder att klippa ut och användas för att dekorera nästa års Silkespapper eller vanligt omslagspapper. Julkort skildrar små scener göra utmärkt Presentetiketter för nästa år också.

Personer som vill se till att skicka ut julkort till alla som skickade dem ett kort i år ska spara kuverten. Kuvert med retur adresser kan användas som referens när försändelsen ut nästa års kort. Man kan också använda kuvert någon gång under året för att skriva upp en lista med mottagare för nästa års julkort.

med en dator märkningsprogram, arbetsbördan att skicka ut julkort minskas. Istället för handskrift varje adress, kan man skriva ut helt enkelt ut ett parti av etiketter för nästa års kort. Computer märkning, fri från stavfel, är ofta mycket lättare för posten att hantera, kommer att garantera kort når sin destination.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.