Vad gör Chance jag har att vinna på lotteri?

När det gäller dina chanser att vinna på lotteri, du är antingen i den grupp som anser att det är helt omöjligt eller i den grupp som anser att du har en mycket bra chans, så varför inte spela? Du kanske har hört oddsen att du är sju gånger större risk att träffas av blixten än du har att vinna på lotteri. Tro det eller ej, de oddsen är sanna. En vanlig missuppfattning av de som spelar på lotteri är att du har fler chanser att vinna i ett dunkelt lotteri få människor att spela på än på nationell jackpot där miljontals köper biljetter. Sanningen är att dina odds för att vinna är anslutna till de nummer du spelar, inte hur många människor som köper biljetter. Till exempel i USA, har du 1 120. 526. 770 chanser att vinna Powerball, och 1 i 135. 145. 920 chanser att vinna MegaMillions. I Storbritannien, fare du lite bättre med 1 13. 983. 816 chanser att vinna Lotto. Dessa nummer fastställs varje gång lotteriet är igång. Hur många människor spelar är irrelevant. Det är naturligtvis hänvisar till jackpotten. Du har en mycket bättre chans att matcha tre (1:57) eller fyra (1:1000) siffror, men utdelningen för dem som vinner är minimal.

köp av flera biljetter gör lite för att öka dina chanser att vinna på lotteri. Om du köper två biljetter, har du nu två chanser på 13. 983. 816, men siffrorna är desamma. Detsamma gäller om du spelar på samma lotteri nummer varje vecka under ett år. Det finns ingen mer chans än de siffror kommer upp än alla andra nummer kommer. Du kan även spela på lite olika varje gång. Även om du spelar samma nummer varje dag, kan det ta mer än 35. 000 år för att garantera en seger.

En del lotterier är svårare att vinna än andra. Den MegaMillions är särskilt svårt eftersom ritningen ordning är lika viktig som de dragna numren. Detta innebär att sista nummer som skall plockas, den Powerball, måste också det sista numret plockade av spelaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.