Vad bör jag veta om Baby Dusch Etikett?

regler baby shower etikett liknar en allmän etikett, men det finns några särskilda överväganden kring en baby shower som är viktiga att tänka och vara medvetna om. Det viktigaste nu att komma ihåg om en baby shower är att syftet med evenemanget är att fira en kommande födelse, inte att be om pengar och presenter, även om det traditionella baby shower etikett att få gåvor till barn dusch och att hålla en present invigningsceremonin.

Vanligtvis en baby shower är bara höll för en Parets första barn, som kan vara biologiska eller antas. Vissa tycker om att hålla en dusch för varje barn, som säkerligen är acceptabelt, men duschar efter den första födseln bör vara gift-fri. Av tradition är värd en vän till den väntande par, snarare än en medlem av familjen och barnet dusch kan hållas på vännens hem, hemma hos paret, eller i en hyrd anläggning. Festinbjudningar kan hållas före och efter födseln, och de har vanligtvis funktionen party och spel för gästerna, tillsammans med mat.

Medan baby shower etikett betonar att barnet duschar inte avsedda att vara tiggare parter, många förväntar par uppskattar baby relaterade gåvor, liksom abonnemang på blöja tjänster, spjälsängar, barnvagnar, blöjor, onesies, flaskor, bitringar och andra förnödenheter. Det har blivit vanligt att mamman att inrätta en gåva register så att gästerna kan köpa saker som modern faktiskt behov och kommer att uppskatta, och så att dubbletter inte köps, men gästerna ska inte känna sig tvungen att hålla registret när de väljer presenter. Ber om gåvor av kontanter eller en "Money Tree" är inte lämpligt, trots att folk kan välja att få kontanter eller presentkort till duschen.

Gäster på en baby shower bör följa de riktlinjer som fastställts av den mottagande i inbjudan. Ansvarig värdar kommer att ange position och tid för baby shower, tillsammans med huruvida det är lämpligt att barn eller män till duschen. Gäster kan räkna med att stanna i ungefär två timmar, och de bör vara beredda med en liten present till den väntande mamman, och när det gäller mödrar förväntar multipler, är det inte nödvändigt att köpa en present till alla barn. Gäster bör också räkna med att delta i spel, varav många kommer att ha en baby-relaterade tema, och att sitta genom öppnandet av gåvor.

Hosts på en baby shower bör förbereda inbjudningar i god tid, att alla som är anmälda. Det är artigt att skicka anteckningar till avlägsna släktingar så att de är medvetna om händelsen, även om de inte kan närvara. Mottagande bör planera minst tre spel som kommer att omfatta alla gäster, tillsammans med mat och party. I vissa fall kan flera Festinbjudningar planeras för samma kvinna, men bara en sådan krävs, och vissa tycker om att samordna, kastar en gemensam baby shower med kolleger och vänner eller andra som vill fira födelse. Det är också helt acceptabelt att ange "inga gåvor, please" på inbjudan för en dusch som inte kommer att omfatta presenterar.

missfall är ett känsligt ämne i baby shower etikett. När det gäller personer som nyligen haft missfall, fick en inbjudan till en baby shower kan vara mycket upprörande. Andra är glada att närvara Festinbjudningar, och de skulle bli skadad att utelämnas från gästlistan. Snarare än att göra några antaganden, en vän till de efterlevande bör kontaktas vara att ta reda på huruvida hon skulle uppskatta en inbjudan. bör hedersgästen vid en baby shower inte tryckas om namn, kön eller religiös uppfostran av barnet. Efter festen skulle hon skicka en anteckning tack till värden och uttryckte uppskattning för organisationen av baby shower och en del av tack skall skickas till alla som deltog, särskilt referering några presenter som givits. Wise värdar kanske vill anställa en familjemedlem som en make att anteckna allas namn och föra anteckningar om vem som har gett närvarande, för att denna del av baby shower etikett lättare.

Hedersgäster skulle vara klokt att minnas att varje gåva kräver en lika uttryck för glädje, oavsett hur konstigt eller osmakligt det verkar.

>


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.