Vad bör jag tänka på vid köp av barnvakten?

En napp kan vara ett underbart verktyg för att lindra en kinkig baby. Formen och känslan i bröstvårtan är det näst bästa efter att amma och en källa till tröst för många barn. Om du är i marknaden för en napp, kom ihåg att det inte är så enkelt som att köra ner till Wal-Mart och plocka upp en. Det finns några saker du vill pröva.

A one-piece napp är viktigt. Det sista du vill är att det skall falla sönder och bli en kvävningsrisk, särskilt om ditt barn använder det på natten när hon sover. Med tanke på att hon kan vara utan uppsikt åtminstone när du sover, du vill få det säkraste modell. Eftersom det är viktigt att napp så rent som det kan vara alla gånger kanske du vill välja en maskindisk modell. Du kan tvätta den för hand om du så önskar, men en diskmaskin kommer steriliserar den. Handtvätt, å andra sidan, kan lämna några bakterier kvar. Det betyder inte att du inte kan tvätta en napp för hand om du inte äger en diskmaskin, men du måste sterilisera i kokande vatten minst en gång i veckan. ett fyrkantigt Napp rekommenderas av tandläkare och ortodontister men en rund napp kommer att fungera lika bra och att inga permanenta skador. Sök efter en napp som passar ditt barns ålder. Paketet kommer att uppge om The Pacifier är för ett barn som är upp till sex månader eller äldre. Du vill inte ge en nyfödd en napp gjorts för en sex månader gammal. The Pacifier sköld område bör vara tillräckligt stor för att täcka området utanför barnets mun utan att gå in. Du vill göra allt för att förhindra kvävning. Skölden området bör också ha strategiskt placerade lufthål för att låta huden andas.

något viktigt att komma ihåg är att aldrig binda en napp runt barnets hals. Använd i stället en anordning som fästs på barnets tröja att hålla napp på plats. Det är bra för nyblivna föräldrar till forskning någon produkt deras barn kommer att använda, även något så litet som en napp. Håll bara barnets komfort och säkerhet i åtanke och du kommer att göra fint!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.