Vad bör jag tänka på när man köper en spjälsäng?

Köpa en spjälsäng kan vara mycket spännande, men det finns några saker att tänka på innan man köper. De nya modellerna har en mängd olika funktioner, och många människor älskar tanken på antika eller släktklenod barnsängar. Gamla som nya, dubbelkolla crib se till att den är säker för ditt barn.

spjälsängar Alla barn gjort sedan 1985 enligt lag är skyldiga att uppfylla särskilda säkerhetskrav. I äldre barnsängar, se till att lister eller stänger av crib sprids inte mer än 2 3 /8 inches (2. 88 cm) mellanrum. Något större utgör en risk för att barnets huvud fastnar. Du bör också kontrollera spjälsäng noggrant för eventuella brister eller mönster som kan orsaka entrapment i huvudet. Äldre cribs kan ha varit målad med bly färg, som vid förtäring kan orsaka allvarlig sjukdom. Om du väljer en släktklenod pjäs, är det en bra idé att ha det refinished innan barnet använder den. När du köper en spjälsäng, kommer du också att välja en madrass. Av säkerhetsskäl är det viktigt att se till att madrassen passar perfekt i krubba och att det är fast. Det bör inte finnas något mellanslag mellan spjälsäng och madrass. En bra tumregel är att om du kan få in två eller flera fingrar mellan vaggan och madrassen är madrassen för liten. En madrass som är för litet eller mjuk ökar risken för plötslig spädbarnsdöd (SIDS), kan fastna i eller kvävning. När du väljer en spjälsäng, se till att den är robust. Kontrollera träet att se till att det inte är troligt att splittras eller spricka. Lägre och höja tåg ett antal gånger för att säkerställa att den rör sig lätt och tyst. Det finns inget mer frustrerande än att försöka sänka en envis eller bullrig järnväg med ett sovande barn i famnen. En stabil spjälsäng kommer också att se ditt barns säkerhet genom att hjälpa till att förebygga fall när han eller hon lär sig att klättra.

Det sista sak att tänka på, och otvivelaktigt den mest kul, är stilen på din spjälsäng. Vissa cribs är utformade för att hålla en livstid. Många modeller enkelt konvertera från en spjälsäng till en barn säng, en full storlek huvud och fot styrelse och en snygg kärlek plats. De konvertibla barnsängar är bra om du vill ha något som du eller ditt barn kan ha som Keepsake. Om du vill uppdatera dina möbler med jämna mellanrum, en billigare traditionell spjälsäng som är lika attraktiv kan vara mer perfekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.