Vad bör jag tänka på när man köper en barnvagn?

valmöjligheterna komplicerar köpa en barnvagn för ditt barn. Tons av stilar av barnvagnar och barnvagnar finns, och varje modell har sina fördelar och nackdelar. Du kan även hitta dubbel barnvagnar om du planerar att promenera mer än ett barn i taget, eller sitta /stå barnvagnar där ett äldre barn kan rida stående, medan ett yngre barn bekvämt kan åka i sittande ställning. Sammantaget kan det vara lite överväldigande om du står inför enorma mängder val på ditt lokala varuhus. När du köper en barnvagn, eller just har börjat titta, hjälper det att förstå de olika typerna av barnvagnar:

  • Vagnar : Större barnvagnar att konvertera till en fullständig liggande ställning och till sittande ställning. De är något skrymmande och kommer att rymma barn upp till 40 pounds (18,14 kg).
  • Umbrella eller lättviktssystem : Dessa väger betydligt mindre, ca 5-12 pounds. 91-5,44 kg), och vik kompakt. De vanligtvis ger inte fällbara säten och är inte anpassade för spädbarn under sex månader gammal.
  • Jogging : Stora hjul, snabbt manipulerade barnvagnar som kan ta emot barn upp till 60-80 pounds (27,22-36. 29kg). De kan vara svårt att packa och tyngre, men kompromissen är att de är perfekta för flanörer och joggare. De oftast rekommenderas inte för mycket unga barn.
  • Cabriolet barnvagnar : Dessa kommer att passa barn bilbarnstolar i vagnen mekanismen, och kan senare användas utan sittplats. Medan de är användbara under de första månaderna, kan de bli mycket tungt. Detta kan vara en bra avvägning om det innebär att inte vakna barn upp genom att avlägsna honom eller henne från en carseat.

Fundera på hur du kommer att använda vagnen och matcha det med varje sort för att se vilka en passar bäst. Det är bara början. Du kommer också vill tänka på några andra saker när du köper en barnvagn. Bland dessa vill du definitivt att betrakta baby säkerhet. Om du planerar att spara lite pengar genom att köpa en barnvagn som används vara säker på att det använda vagn är fortfarande ganska nya i märke och modell. Också kontrollera att det inte finns några påminner pågår mot den särskilt märke eller modell.

För bättre säkerhet när man rider, barn är mest trygga i en fem-punktsbälte, men detta kan vara onödigt för äldre småbarn. Om ditt val är en jogging vagn för löpning eller jogging, ska du ändå välja de fem punkts bälte, eftersom även ett äldre barn kan skadas om han eller shee faller ur en snabbrörliga barnvagn. Också, att på begagnade modeller, kontrollera bromsarna vara säker på att de fungerar tillfredsställande.

Dessutom får du överväga din höjd kontra att i vagnen. Om du köper en vagn och du råkar vara väldigt lång, måste du hitta styret att anpassa eller köpa en uppsättning monterbar barer som kan rymma din längd. Vara säker på att handtagen passar dig bekvämt utan att behöva böja sig. Det är mycket obehagligt att luta sig över en vagn och kan orsaka ont i nacke och rygg.

Några fler saker att tänka på när du köper en vagn som är tvättinstruktioner av tyg och tillbehör. Tvättålighet är oerhört viktigt, eftersom spädbarn och små barn är ganska benägna att göra mässar. Tillbehör som kan vara till hjälp är saker som brickor, extra lagringsutrymme för blöja påsar, flaskor eller leksaker, och overhead skuggning för att skydda barnen från alltför mycket sol. Om du hittar en perfekt barnvagn som är kort om dessa, se om de kan köpas separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.