Vad bör jag tänka på när du väljer barnuppfostran?

Vid val av barnomsorg, det finns många olika alternativ. Alla dessa är bra val för varje familj. Du bör först överväga alla dina tillgängliga alternativen innan du väljer det som är bäst för din familj. Den fysiska säkerheten liksom de känslomässiga välbefinnandet för dina barn bör vägleda dig i ditt val av lämplig barnomsorg.

licensierad dag vårdcentral där föräldrarna att släppa av barn före arbete och plocka upp dem på vägen hem är populära. En fördel med denna typ av barnomsorg är att man för att behålla sin licens måste dagvård upprätthålla kvalitetskrav som fastställts av en statlig myndighet. En up-to-date licens ska visas tydligt på en vägg i ett barns daghem. Om du är osäker på en licensierad daghem, ring din myndighet barnomsorg för att ta reda på om den aktuella dagvård är i god status.

Många föräldrar uppskattar den organiserade aktiviteter såsom hantverk, musik och sport spel finns på licensierade grupp barn dag cares. Licensierade barn vårdgivare måste ge tillsyn för barnen hela tiden. En nackdel är att licensierade grupp dagvården är vanligtvis dyrare att olicensierade familjeomsorg.

Unlicensed familjeomsorgen består vanligen av en mamma som, förutom att ta hand om sina egna barn, även klockor annat barn eller två i sitt hem. Om du har en trogen vän med barn och som hon Parenting stil, kan detta vara en bra barnomsorg alternativ att överväga. Fördelen med denna typ av vård är att det är gjort i en naturlig miljö med hemkänsla. Barn nära i ålder kan interagera socialt och spela tillsammans. En nackdel i många licensfria alternativ familjeomsorgen är bristen på vuxna interaktion och organiserade aktiviteter.

För familjer med ett extra rum eller källaren svit för en barnflicka kvarter, en live-in nanny är ofta att föredra barnomsorg alternativ. Barnen vårdas i sitt eget hem av live-in medhjälpare som i många fall blir en del av familjen. Rummet och kartong också betalar huvuddelen av barnskötare lön så att det kan vara en annan fördel för familjer. Live-in tillhandahåller barnomsorg kan också ansvara för renhållning och skyldigheter matlagning, men dessa kräver extra lön. Det är bäst att leta efter en erfaren barnskötare som älskar barn och kommer att passa väl in i din familjs värderingar och livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.