Vad bör jag tänka Vid uppföljning efter försäljning av semesterresor?

Post försäljning av semesterresor erbjuder ofta möjligheter att få objekt, många semester eller gåva relaterade poster, till stora besparingar. Ofta är produkter som är märkta 50% off eller mer, vilket kan locka även de som fortfarande trött från semester shopping till sin favorit butiker att granska försäljningen efter semestern. Även semester håller på att förändras från år till år, det finns tillräckligt med traditionella exemplar som kunniga konsumenter kan hitta bra fynd på objekt för framtida semester festligheter. Att veta att möjligheten finns att spara mycket pengar, många shoppare rusa ut för att köpa det som finns kvar av den senaste säsongens överskott. De attackerar post försäljning av semesterresor mycket som de skulle anfalla Black Friday försäljning. Många kommer att köpa presenter till nästa jul eller födelsedagar, gift-wrap, kort, bågar, konstgjorda julgranar, godis och dekorationer. Det är dock viktigt att komma ihåg att göra inköp med kreditkort kan förneka den ursprungliga besparingar. Om en konsument fortsätter att endast det minsta månatliga betalning, innan hela 50% rabatt eller mer kan ätas upp i finansiella kostnader objekt amorteras.

En annan fråga är erinrar. Det finns tillfällen när ett objekt träffar marknaden strax före semestern och det kan inte komma ihåg innan stora mängder köps. Det stora antalet sommargäster objekt som erbjuds kan fördröja minns processen. Innan du gör inköp på försäljningar efter semestern, är det en bra idé att leta efter, eller till och med skriva ut, minns listor. Ta listan med dig till butiken.

Något annat att tänka på är att det är lätt att överdriva på försäljningen efter semestern. Med så många uppgifter märkta halv timmes ledighet eller erbjuda ännu större besparingar, är det frestande att overbuy bara för att de fynd som är så bra. Kom ihåg att värdet någonting så klart inte om du inte använder den. Försök att bara köpa vad du kan använda eller dela. också tänka på att du måste göra plats för alla dina fynd när du kommer hem från försäljningen efter semestern. Även om extra stora, pre-lit julgranar var 80% rabatt, vart ska du lägga tre av dem? Köp en och tipsa en vän.

Kom ihåg att de flesta objekten markeras för försäljning efter semester betraktas clearance ex. Du kanske inte kan lämna dem. Detta är ytterligare ett gott skäl att undvika overbuying. Se också till att objekten inte är skadade och säljs i befintligt skick. "Vissa butiker kan tillåta utbyte för skada men kommer inte att ge ett bidrag. Det är viktigt att veta och förstå politik för återvändande avseende försäljning efter semestern, innan du börjar fylla din kundvagn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.