Vad betyder uttrycket "Gravy Train" Mean?

Du har förmodligen hört folk säga saker som: "Jasså, du rida tjänar storkovan. " Denna fras används vanligtvis omväxlande med uttryck som "sitta vackert" eller "att leva på Easy Street". Det betyder ditt liv ser bra ut och verkar vara ganska lätt, så långt som den andra personen i fråga. Människor kan känna att du lockar möjligheter eller att saker och ting bara faller i knät när de använder dessa fraser med hänvisning till ditt liv och ditt företag.

Termen tjänar storkovan hänvisar också att få en oväntad. Tillsammans med denna referens kan du även höra uttrycket "LUNCHKUPONG. " En arvinge som har ärvt en hel del pengar eller ett lotteri vinnare kan sägas vara att åka den tjänar storkovan. En annan vanlig användning av termen tjänar storkovan är att beskriva en persons förmåga att göra mycket pengar med en minimal investering i tid, ansträngning, eller resurser. Skådespeleri, sång, eller på annat sätt utför, spela professionell idrott, skapa en uppfinning och samla in royalties, eller att göra lönsamma investeringar som anses ofta tjänar storkovan aktiviteter.

Termen rider tjänar storkovan förmodligen från fraser som "allt annat är såsen" som folk ibland använder för att beskriva en stor del av vinsten efter utgifter. Såsen är en rik, dekadent och gödning mat, och ordet används ofta för att beskriva lyx eller stora summor pengar. En tågresa är enkelt och avkopplande, tar dig vart du vill åka utan någon ansträngning från din sida. Kombinera de två och du får tjänar storkovan .

Många gånger, en tur med fras kommer från vanliga ord som kan utökas beroende om hur de används eller vem som säger dem, och tjänar storkovan är inget undantag. Gravy Train är också namnet på ett nationellt varumärke torrt hundfoder. När man blandar i vatten, gör beläggningen på kibbles såsen. Termen tjänar storkovan används också i olika sångtexter, som alla Pink Floyd fan kommer att berätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.