Vad är några sätt kan jag lugna barn?

Spädbarn har inte förmåga att reglera sina känslor genom själva. De kommer att gråta och bråka tills någon plockar upp dem och lugnar dem. Tills de kan prata eller kommunicera på andra sätt, är det i princip en gissningslek att räkna ut vad som kommer att göra dem lyckliga. Det finns flera saker du kan prova på dina försök att lugna ditt barn.

Spädbarn gråter ofta eftersom de är hungriga. Till skillnad från äldre barn, kan ett barn inte bara säga att hon är hungrig. Så snart hon gråter, försöker mata henne. Om hon omedelbart lås på bröstet eller flaska, hon var nog hungrig. När ditt barn vänder huvudet åt andra hållet, är det oftast ett tecken på att hon inte är intresserad av att äta.

Kolla ditt barns blöja om han inte verkar vara hungrig. De flesta barn kommer att gråta när de har haft avföring. Vissa barn tycker inte ens det när deras blöja är det minsta blöt. Ändra hans blöja och se om han är nöjd. för att lugna spädbarn som har en stark önskan att suga, prova en barnvakten. Nappar, även känd som binkies, är avsedda att tillgodose barn med en intensiv Oral Fixation. Handlingen att suga lugnar de flesta barn, varför de ofta somnar när man äter. Om ditt barn verkar äta mycket mer än de flesta, kanske han bara behöver en binky. Du kan lugna en del barn genom att vagga dem. Många barn älskar att gungas, eftersom det simulerar rörelsen de kände i livmodern. Det är väldigt avslappnande och får omedelbart tyst kräsna barn. Rock Your Baby i en bekväm stol bort från buller i huset. Prova att sjunga en BARNKAMMARRIM om det lugnar bebisen.

lugna ditt aktiva barn genom att ta henne på en promenad. Högenergetiska barn kan njuta av takten i en rask promenad, antingen i en vagn eller en ryggsäck. Frisk luft rekommenderas att lugna spädbarn med kolik också. Om du känner dig spänd från barnets bråka, en rask promenad kan också få dig att må bättre.

Om ditt barn är fullt upp på kvällen tid, försöker lugna honom med en varm, lavendel doftande bad. Det är särskilt lugnande att ditt barn om du tar ett bad med honom och han känner dig slappna av. Vissa barn blir cranky om de är överbelastade och varmt vatten kommer att klara sina bihålor.

Det finns en lång rad skäl ditt barn kan få cranky. Precis som du påverkas av saker under dagen, så är ditt barn. Med tiden lär du dig att känna igen ditt barns signaler och kunna lugna henne lätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.