Vad är några presentidéer för Stocking Presents?

Stocking presenterar kan vara antingen dyra eller billiga. Din budget kommer till stor del avgöra om dessa små gåvor är faktiskt "stora" gåvor i form av kostnader. Om du är budgetering, det är okej att fylla en strumpa med relativt billiga objekt. Traditionellt julklapp skulle inte ha varit sprängfyllda av iPod, parfym eller smycken ändå. Om du vill hålla fast billigare, nyckfull, eller dum strumpa presenterar, finns det många valmöjligheter. Många Leksaksbutiker, speciellt mamma och butiker Pop har massor av roliga små saker för barn. Överväg standard presenter som studsbollar, bubblor, ringar humör, spådomar fisk, kaleidoscopes, balsam glidflygplan, nya kritor, markörer, eller färgpennor, eller penlights. Du bör alltid välja ålder lämplig djurtäthet presenterar, särskilt för mycket små barn. Ge inte potentiella kvävning faror för små barn, även överväga vilken sorts godis eller mellanmål kan vara säkra för ett litet barn. Med senaste farhågor om förekomsten av bly i leksaker, kan du också hålla med antingen hemgjord eller säkert konstruerade leksaker. Om ett barn riskerar att munnen leksaker, hålla sig till enkla träleksaker eller gåvor som du vet har testats för säkerheten. För äldre barn som inte kan munnen, tugga eller svälja leksaker, är blyförgiftning på mycket lägre risk, så du kan känna dig mer säker på att små leksaker eller de som inte har testats för säkerheten inte utgör mycket av en risk. Om du gillar några av dina lagerhållning presenterar vara ätbara godsaker, överväga värdet av naturens underbara gåva. Istället för att läsa in en strumpa med godis, prova små lådor med russin, nötter med skal eller apelsiner. På detta sätt barn fortfarande kan ha något smaskigt att äta utan att såra deras magar eller tänder eller lidande socker Overkill på julafton.

Några lagring presenterar för vuxna eller barn är helt enkelt för stora för att passa i en strumpa. När du stöter på detta problem, har du ett par alternativ. Du kan antingen placera gåva med andra presenter under granen, eller så kan du sätta gåvan i trädet, och inkludera den på strumpan nuvarande högen. Vissa barn älskar att få "träd" gåvor lika mycket som de älskar strumpa presenterar.

Julen är en möjlighet för alla att få vara barn igen. En make eller äldre tonåring kan vara nöjd med nostalgiska leksaker som strumpa presenterar. Överväga en gammal godis favorit, en klassisk leksak som LITEN blinkningar eller pick-up pinnar, eller ens lite trä toppar. Det finns många sätt att fylla strumpor av vuxna med fortfarande billiga och roliga presenter.

gag gåvor kan göra för stor lagerhållning presenterar. Prova licorice kol från Santa, eller ren spillning i choklad. Den gamle ormen i en burk med jordnötter eller blomma som sprutar vatten kan vara roligt val också. Om du inte kan hitta en hel del av dessa på lokal leksak eller förråd godis se på magi butiker för inspiration för dem som har ett bra sinne för humor. Du kan ju gå en ny rutt och fylla lagring med relativt dyra presenter. För barn och vuxna, anser MP3-spelare och presentkort eller presentkort. Smycken och parfym kan vara idealiska i strumpor, en ny klocka passar i de flesta strumpor och du kanske till och med kunna passa en DVD på toppen. Glöm inte andra tankeväckande objekt som prenumerationer på tidningar favorit. Också, vinterkläder, som varma ylle sockor och vantar eller handskar anpassa och julklappar. Du kan även passa mini-paraplyer, små väckarklockor, fickur, penlights, ljus bok, pocketknives, mobiltelefoner, och en mängd andra mer dyr saker i strumpor.

Om du verkligen vill ge en tankfull uppstoppad strumpa, Vänta inte till sista minuten, när objekt är en bristvara. Istället startar du handla julklappar minst ett par månader i förväg. Många gånger ser vi något i butiken som verkar perfekt för en strumpa, men vi väntar med att köpa det, och då tycker vi har väntat för länge. Om du handlar hela året, plocka upp små presenter till barn och makar som du ser dem, är det sannolikt att kunna presentera varje familjemedlem med en underbar strumpa full av kreativa och genomtänkta presenter på juldagsmorgonen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.