Vad är några olika typer av Nappflaskor?

Det finns många typer av nappflaskor och det finns olika sätt att klassificera dem. De olika materialen som de är gjorda kan kategorisera dem. Alternativt kan former och andra funktioner gruppera dem. Självklart kan flaskor ses i termer av olika storlekar. Slutligen skulle de anses efter typ av nippel och flaskuppfödning upplevelse de erbjuder. När det gäller material, kan nappflaskor komma klart och ogenomskinlig plast eller glas. Det finns föräldrar som föredrar glas, men det är inte så portabel och kan vara mer utsatta för brott. Andra föräldrar föredrar plast, även om vissa är emot vissa former av plast, eftersom de kan innehålla höga halter av kemikalier, i synnerhet när överhettad, som är anekdotiskt anses vara osäkra. Det är ett personligt val varje familj måste göra, med tanke på tillgänglig information om ämnet, och de som är osäker kan prova flera olika material för att se vilka som är mest bekvämt. En viktig faktor i valet nappflaskor kan vara deras form eller olika funktioner. Runda flaskor är vanliga, men många föräldrar nu föredrar typer som har en vinklad hals. Försöker undvika alltför mycket luftintaget när barnet dricker gör vinklad hals lockande, eftersom det reducerar detta till en viss grad. Omvänt kan vinklas hals flaskor är svårare att rengöra.

Andra nappflaskor som kan föredras är de med plast, engångs bruk liners. Dessa är knutna till en ihålig cylinder och säkras med ett lock och en bröstvårta. De gör rengöringen mycket enklare. Den breda bröstvårtan är ofta tänkt mer jämförbar med amning.

Storleken har betydelse vid valet nappflaskor. Även nyfödda inte kan avsluta större flaskor, kan större barn äta sex till åtta uns (. 18 -. 24 liter) åt gången, minst. Det kan bli besvärligt att fortsätta att tvätta och fylla mer småskaliga flaskor när efterfrågan på formel, bröstmjölk eller andra vätskor går upp. Det kan vara klokare att börja med mindre flaskor och arbeta upp till större, eller några föräldrar bara börja med större flaskor tidigt. Hursomhelst, många val finns i storlek och det är en annan punkt i jämförelse.

Slutligen typer av flaskor har olika typer av bröstvårtor. Runda flaskor av standardstorlekar vanligtvis har störst mängd, och inköp av bröstvårtor kanske inte behöver motsvara i varumärket, förutsatt att standard i bussarna är densamma. Ovannämnda cylinder flaskan vanligtvis har en flackare nippel form som kan tilltala vissa barn. Vinklad hals flaskor kan ha standard inredning också. Det finns olika material som bröstvårtor görs som silikon och gummi, och de kan också ha olika grader av flödet. Vissa kanske kräver hårt sugande att producera vätska, och andra nästan hälla rakt ut från bröstvårtan topp. Olika flöde kan rekommenderas för barn i olika utvecklingsstadier. Viktigast dock vara kan hitta bröstvårtan typ som uppfyller barnet. Vissa barn är lätta nöjda, medan andra kan kräva att söka på en del av moderbolaget för att hitta acceptabla bröstvårtor. Spädbarn som rutinmässigt under amningsperioden kan pickier när det gäller denna fråga, särskilt om de bara håller på att införas till flaskuppfödning.

nappflaskor utgör därför ett utbud av valmöjligheter för föräldrar. Det kan hjälpa att få tips från andra om vad de har hittat lätt att använda. Slutligen kan ett barn göra det slutgiltiga beslutet av hans eller hennes svar på eller de typer av bröstvårtor. Vissa barn är orubblig om olika typer av flaskor som de vill, och andra är lite mer lättsam i frågan och kommer att bidra lätt från någon av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.