Vad är några olika typer av Boarding School?

En akademisk miljö som ger inte bara klassundervisning utan även kost och logi för åtminstone en del av eleverna kallas en internatskola. En internatskola kan ha såväl studenter som bor hemma och går i skolan för klasserna, kallad "dagen studenter, samt studenter som gjort sig hemmastadda på skolan under terminstid. Om vi skulle grupp skolor genom sin instruktions fokus, kan vi säga att det finns tre typer av internat. En av de typer av internatskola är en akademisk internat. Målet för den akademiska internatskola är att förbereda studenterna för upplevelser i högre utbildning. Det kallas ibland prep school, prep vara kort för förberedande.

En annan av de typer av internatskola, en specialitet internatskola, har en särskild inriktning utöver college förberedande läroplanen i en av flera kategorier. All-flickor och all-pojkar skolor fokusera på behoven ut av barn av varje kön när de växer och utvecklas. Militära högskolor är ett gammalt typ av specialkemikalier internatskola med inriktning på att förbereda studenter för en militär karriär och /eller civil tjänstgöring och ledarskap.

Religiösa skolor är en annan av de typer av internatskola med en särskild inriktning. Dessa skolan i allmänhet finansieras av och integreras med ett religiöst samfund, oavsett Quaker, muslimer, kristna eller judiska, och presentera akademiker i ljuset av den religiösa värderingar hyllades. Scenkonst skolor komplettera akademisk utbildning med en tidigare utbildning i sång, teater och /eller dans. Performance möjligheter finns också. Idrottsskolan förbereda kvalificerade idrottsmän i idrotter lika varierad som ishockey och forsen snabb racing. En annan typ av specialkemikalier skolan anpassar materialet för barn under särskilda omständigheter. Vid kuspen mellan specialitet internatskola och terapeutiska internatskola hittar du skolor för elever som är blinda, döva eller på sjukhus för långvarig behandling.

Den tredje av de typer av internatskola, de terapeutiska internatskola korrekt, kan tillåta forskare att ta ett steg tillbaka till ett beteende eller känslomässig terapi fram främst för hotade tonåringar. Dessa skolor har olika namn förutom terapeutiska internatskola, inklusive emotionell tillväxt skola och internat och vildmark program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.