Vad är några idéer för ett födelsedagskalas för tvillingar?

Idag, många föräldrar drar sig för att hålla allt för identiska tvillingar, även när tvillingarna ser identiska. Tankeprocessen är att även om två människor ser och verkar mycket lika, de är fortfarande unika individer. Många föräldrar till tvillingar klä fortfarande sina barn i liknande kläder, men inte i exakt samma kläder. Samma koncept gäller när de söker idéer för ett födelsedagskalas för tvillingar. Tanken är att hålla saker lika och samtidigt utmärkande för varje barn. En del föräldrar tycker fortfarande att gå med identiska allt. Även om du väljer att ha allt samma för både barn, kan du ha något separation på en födelsedagsfest för tvillingar genom att två separata tabeller. Varje barn kan sitta i toppen av en tabell och det kommer att vara mer som två parter i en. Även om varje parti kräver kreativitet, det är ännu mer sant när de planerar en födelsedagsfest för tvillingar.

För dem som vill ha en "separata men jämlika" födelsedagsfest för tvillingar, fundera på att använda liknande element i kontrasterande färger. Om ditt barn är i tecken, kan du välja två liknande tecken. Om de gillar Sesame Street, kan du plocka Grover och Elmo. De är både spretig och söta och inom samma tema. En är röd och en är blå, så du har en omedelbar färgschema också.

Även om du inte är på väg med ett tema när man planerar en födelsedagsfest för tvillingar, kan du använda motsatser. Baka en chokladkaka med vit glasyr och en vit tårta med choklad isbildning, eller helt enkelt dekorera två liknande kakor med olika färgade geler och ljus. Ett annat alternativ för en födelsedagsfest för tvillingar är att använda varje Twin favorit färg när de väljer ynnest och dekorationer. Alternate kuvert, gör allt annat en vardera Twin favorit. Å andra sidan kan du mixa och matcha välja plattorna i en färg och andra serviser i den andra tvillingen s favoritfärg.

Om en tvilling är en pojke och den andra är en flicka som inte betyda att du måste gå med rosa och blå när dekorerar ett födelsedagskalas för tvillingar . Att skapa en känsla av kontrast, kan du även använda samma färg i brutalt olika nyanser. Välj från motsatta ändar av skalan, liksom den djupaste Marinblå och blekaste Baby Blue. Med andra ord använder mättade färger för en och pasteller för andra. Detta fungerar även om du har ett födelsedagskalas för tvillingar som har samma favoritfärg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.