Vad är några idéer för att samla Loose Change?

Om din maskin är liksom många hushåll, ackumuleras Loose Change i soffan kuddar, i tvättstugan, på toppen av köksskåp och bänkar och i slumpvis sprickor i bilen konsoler. Det finns många sätt att samla in Loose Change, som flyter omkring i huset och bilen så att den kan användas för något annat än att samla damm.

Prova att tilldela en behållare för lös förändring i sovrummet. Det kan vara allt från en dekorativ kaffe kan ett mynt sorter. Nyckeln till att samla Loose Change är att utse en plats för den snarare än att ha det strödda över dresser topp när fickor töms. Om du vill bära Loose Change med dig varje dag, ge dig själv med en liten, grund maträtt från vilken förändring lätt kan hämtas. i tvättstugan, hålla en stor container som en tom vattenkanna eller en stor tomt fisk skål. Lagra den inom räckhåll på en hylla bredvid eller strax ovanför tvättmaskin och torktumlare. Som du fiskar ut Loose Change från tvätt, helt enkelt kasta den i behållaren. Köket är ett annat område där en lättillgängliga behållare som kan rymma lös förändring kan komma till hands.

Huset är inte den enda plats Loose Change ackumuleras. Många människor har inbyggda mynt hållare i bilen konsol, men de är inte utformad för att hålla en stor Loose Change. Om du har en extra mugghållare i bilen, placera en tom kopp bara för förändring i det. När man fyller upp, göra det i och dumpa i en av dina större lös mynt fartyg.

Ledningsnät lös förändring i en eller två platser gör det lättare att ta den i bruk. Över tid kan Loose Change lägga till upp till ett överraskande summa. Du kan ange lös ändra till vad du vill. Du kan sortera den när den har samlats in och rulla för insättning i banken, eller så kan du lösa in rullar in på banken och spendera pengar på något oseriöst. Det kan hjälpa att få hela hushållet ombord genom att utse insamlingen skall gå till en film och glass, eller de pengar som kan doneras till välgörenhet. Valet är ditt.

Insamling Loose Change är också ett utmärkt sätt att lära små barn värdet av att spara pengar. Genom att ge ett barn med en spargris, kan du få lära sig att spara kul. Varje gång du hittar Loose Change, ge det till ditt barn som "grisen mat". Varje gång ditt barn utfodrar grisen, han eller hon har mer pengar. Du kan låta ditt barn att räkna pengar när banken är full och hjälpa honom eller henne rulla.

Om du inte har ett mynt sorterare och inte vill rulla Loose Change, många massa butiker och livsmedelskedjor butik har maskiner som kommer att sortera och räkna dina förändring . Dessa maskiner är ett bekvämt sätt att göra sig av Loose Change, men de har nackdelar. De maskiner som inte ger dig kontanter tillbaka, utan snarare en tryckt kontant avräkning för det lager där maskinen är placerad. Du kommer också att få betala en liten avgift på några cent för varje dollar. Räkna med att betala för bekvämligheten för avsättning av stora mängder lös förändring utan att behöva rulla eller räkna så.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.