Vad är några idéer för Inflyttningsfest Presenter?

Man bör välja inflyttningspresent presenter med hänsyn till smak och behov av nya husägare och hyresgäster. Om så önskar, har en inflyttningspresent gåva inte nödvändigtvis måste lämnas vid en inflyttningspresent part. Det kan också vara ett "Välkommen hit gåva" eller ett nystartat post för en ung vuxen i sin första lägenhet. En av de mest populära typer av inflyttningspresent gåvor är ett tema korg. För de som flyttar in i hemmen med gott om utrymme trädgård, en trädgård teman korg med ett par mursleven, trädgårdshandskar, frön eller små plantor, och kanske en vacker terrakotta kruka, kan vara en härlig och billig gåva.

För dem som inte har tillräckligt med trädgårdsarbete utrymme, kan man överväga olika typer av teman korgar för inomhusbruk. Korgar med inriktning på flera flaskor gott vin, frukt, kex och ost är härlig. Man kan inbegripa en öppnare god kvalitet vin, kanske fyra vackra glas vin och en ost styrelse och ostkniv konkurrera ensemblen. En annan inflyttningspresent presentkorg som leder till en härlig val är en gåva av badrumsinredningar . Pretty tvålar, dekorativa handdukar, kanske en pumpflaska för flytande tvål, tandborste innehavare, och bad matta kan vara mycket uppskattat, särskilt för dem som just har börjat i en lägenhet. Omvänt kan man skicka en korg av badsalt, loofahs, pretty bad ljus, hud lotion och speciella tvålar och schampo. Inkludera en back massager och en har en gåva som kommer att möjliggöra en liten personlig omvårdnad.

Gåvor av livsmedel eller presentkort är oftast ganska välkomna. Särskilt under de första veckorna av rörliga, presentkort till restauranger som levererar är ofta uppskattat. En annan bra idé är uttryckliga eller kort rabatt, finns i de flesta städer. Dessa erbjuder betydande rabatter till lokala restauranger, lokala sevärdheter och serviceinriktat företag som automatisk reparation, matta rengöring och kemtvätt. De kan också erbjuda rabatter till lokala hälso-klubbar. Detta är en särskilt bra present till de nya till en stad eller stat. En favoritmat inflyttningspresent gåva, att många lika roligt att få är fruktglass nödsituationer kit. I denna presentkorg, innehåller en regel flera fyllningar glass, som varm kola, kola, körsbär, strimlad kokosnöt, och nötter. Inkludera en scooper glass, en uppsättning ganska rätter glass och ett presentkort på en lokal glass butik. Denna gåva är ofta mycket uppskattat av dem i ett nytt hem, som kan njuta av en söt belöning efter en lång dag hängande gardiner och arrangera möbler. En klassisk inflyttningspresent gåva, naturligtvis, är en krukväxt. Välj friska växter och överväga om husdjur eller barn som skall bo i huset. Om så är fallet, tycker giftfri växter. Också överväga vilken typ av ljus i hemmet, eftersom inte alla hemmiljöer är lika öppen för alla växter.

Om man vet från ett bröllop register eller en önskelista, undvika inflyttningspresent presenter som kan komma att kollidera med smak av den nya ägaren /renter. Om man vill ge en dekorativ objekt överväga enkla punkter som silver tavelramar eller en vacker men enkel vas fylld med färska blommor.

Man kan också överväga att köpa små hemelektronik som inflyttningspresent presenter, om man känner den nya husägare eller hyresgäst har några av dessa poster. Brödrostar, cappuccino beslutsfattare, en ny diskret klocka, eller en elektrisk konservöppnare kan vara mer uppskattat än lyxvaror, särskilt när man håller på att inrätta hushållning för första gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.