Vad är några bra idéer för en Graduation Gift?

Graduation är en spännande tid inte bara för studenter utan även för stolta familjemedlemmar och vänner. Vanligtvis är det spänning tillsammans med hopp om att hitta den perfekta gåvan gradering. Som senior närmar studentexamen och förutser emot ett diplom, kommer examen också att förutse vilken typ av examen gåva han eller hon kommer att få. I själva verket kan forskarskolorna få många gåvor, stora och små, ofta tillsammans med en trevlig lite kontanter. Om du väljer att ge pengar i studentpresent gåva kan du glida kontanter till kort gjorda speciellt för detta ändamål eller du välja bland en mängd kort shopping gåva. Du kan välja en butiksanpassat presentkort eller ett förbetalt betalkort från Visa, American Express, eller ett annat kreditkortsföretaget. Din bank kan också utfärda kontantkort, och man skulle göra en bra gradering gåva eftersom forskarutbildning kommer att kunna välja var de vill använda pengarna. Kontanter är ett speciellt bra gradering present till dem som examinerades från högskolan och söker ett jobb inom den "verkliga världen. " Om personen har examen från high school och snart kommer till college, en anteckningsbok eller stationär dator skulle också göra en utmärkt examen gåva. Föräldrar ger oftast större gåvor så här, men om du är en vän eller släkting, kanske du vill ge programvara eller annat objekt att åka med en dator som din examen gåva. Poster för sovsal som en liten TV-apparat, DVD-spelare, CD-spelare eller annan elektronik är också oftast väl mottagen.

Återigen, om ni vill ge något lite billigare, ta reda på vilken typ av gradering gåva föräldern ger och lägga till det. Om en förälder bestämmer en DVD-spelare kommer att göra en bra gradering gåva, kanske du vill ge en DVD eller en fin samling av dem. Om föräldern ger smycken, kanske du vill ge en extra smycke som matchar. Det är oftast en god idé att kolla med föräldrarna innan du köper en examen gåva att se till att du inte ger samma moment.

En stor examen gåva från föräldrarna är en examensfest. Forskarskolorna skulle då sannolikt få många gåvor bland annat mer pengar, från dem som deltar i festen. Eftersom värd en examensfest kan bli dyrt, kan föräldrarna välja att ge en mindre konkret gradering gåva. Vad du än bestämmer dig för att se till att din son eller dotter vet hur stolt du är. Höra orden: "Jag är stolt över dig", är ofta den bästa gåvan av alla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.