Vad är några alternativ till Wrapping Paper?

Konsumenter som vill hjälpa miljön kan göra detta mest effektivt genom att minska konsumtionen. Omslagspapper alternativ som inte bara minskar behovet av olika resurser för att konsumeras, utan även erbjuda en kreativ och unik presentation för gåvor. Oavsett vad gåvan är, där är ett omslagspapper alternativ göra gåvan, som ger ännu mer speciell. En extremt låg kostnad omslagspapper alternativ är att använda Söndag serier. De är ljusa, färgglada och roliga, och kommer troligen att skickas runt och läste som mottagaren öppnar gåva. Barn och vuxna kommer att uppskatta denna attraktiva alternativ omslagspapper. Att piffa upp det lite mer, kan klara cellofan användas över Comics tidningen och skapar en slät, mer polerat utseende.

På samma sätt kan gamla kalendrar användas som ett omslagspapper alternativ. Bilderna från dessa kalendrar, eller från högkvalitativa tidskrifter med tjocka sidor, kan klippas ut och användas för att svepa mindre gåvor. Bilderna är oftast lysande färgade och pappret är tjockt och glänsande, skapar en vacker presentation. En gammal vägkarta, topografisk karta, eller marina diagram skapar också ett spännande alternativ omslagspapper, i synnerhet om det har betydelse för Gåvomottagarna liv, intressen, eller gåvan själv.

Återanvända presentförpackningar, Om inte är skadad, är en annan fri omslagspapper alternativ. Skadats eller trasiga kanter kan stängas och högkvalitativa band kommer att pågå under många användningsområden. Tidningspapper utbyggnad slutar ofta ges bort av tidningen kontor och kan vara dekorerad med markörer, färger, stämplar eller klistermärken. Barn oftare vilja se deras konstverk visas och med deras tillåtelse, kan deras konstverk användas som ett omslagspapper alternativ.

För dem som tycker om att sy, kan tyg present påsar skapas och användas som ett unikt omslag papper alternativ. Dessa gåva påsar kan sys av gamla lakan, örngott, rester tyg, eller bara om något annat material som kan vara framme. När tid och kraft läggs ner på att skapa en vacker och återanvändbara omslagspapper alternativ kommer påse troligen återanvändas av mottagaren eller skickas vidare till linda en gåva till någon annan!

Alla omslagspapper alternativ kan göras festligare eller unik genom att lägga till dekorationer som är lätt tillgängliga. Glitter, klistermärken former skär från färgglada papper, bilder eller ord klippt från tidningar kan anpassa gåvan. Blommor, kottar eller kvistar av en väldoftande växt lägga till en extra touch till inslagen present.

Det finns många andra idéer för att skapa ett unikt alternativ omslagspapper. För personer med brist på tid eller kreativitet, finns även kommersiellt tillgängliga alternativ till presentpapper såsom omslagspapper med återvunnet material, biologiskt nedbrytbara omslagspapper, eller hampa-blandning papper. Ett omtänksamt konsument kan svepa gåvor i en mängd olika attraktiva sätt utan att skada miljön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.