Vad är några alternativ till Middle School?

För vissa barn kan lågstadie eller skolan inte vara lämpligt. Ett barn med stora inlärningssvårigheter kan också ifrågasättas genom att försöka klara de olika krav på sex olika lärare. Ibland föräldrar tycker bara att ett barn är helt enkelt inte redo att möta den mycket större campus i ett middle school och får mer personlig tid med en mindre lärare.

Under de senaste åren har det skett en dramatisk ökning av alternativ till mellanskolan, som kan bidra till att åtgärda föräldrars orosmoment. Dessa program kan vara offentliga, med många offentliga grundskolor utvidga sin utbildning från den tidigare K-6 K-8 kvaliteter. Andra mycket små 7-8 och gymnasier har också växt upp, och inget av dessa alternativ kan göra för gott alternativ till traditionell mellanstadiet.

Många K-8, eller 7-8 alternativ till högstadiet är charter skolor. Om stadgan har tillsyn av en offentlig skola, det normalt måste godta alla studenter utan diskriminering, men kan ha begränsningar på det totala antalet studenter kan acceptera. Denna typ av befraktning kan vara den perfekta miljön för vissa elever som behöver mer personlig tid, ökad tillsyn eller fortsatt tillgång till specialundervisning. är några charter skolor inte förknippas med en allmän folkskola campus och är helt privata. Dessa alternativ till högstadiet kanske inte passar alla barn. Faktum är att vissa 7-8 chartrar faktiskt akademiskt strängare än mitt skolor och skulle inte göra en bra passform för vissa barn. Å andra sidan kan en mycket begåvad barn hitta avancerade skolor studie stadgan som utmärkt alternativ till mellanstadiet. Återigen, dessa skolor är ofta mycket mindre så barnen har en större del av lärarens tid och oftast färre lärare.

Privata skolor fortfarande är populära, men ofta kostsamma, alternativ till mitten skolor. De kan vara svårare att få tillträde till om de är populära, och om barnet inte har närvarit vid skolan i det förflutna, eftersom många av dem är K-8 skolor. Många föräldrar känner att de tillåter barn att fortfarande vara barn för ett par år. High school kommer snart nog, men en 13 eller 14 år gammal behöver inte nödvändigtvis det sociala trycket som tenderar att utvecklas under mellanstadiet. En del föräldrar kanske inte känner att det finns lämpliga alternativ till högstadiet i deras område, och beslutar att hem skolan. Detta kan vara en del av en pågående Hemundervisning arrangemang med barn, eller det kan bara vara början Hemundervisning. När du väljer detta alternativ, är det bäst att vara mycket väl förtrogen med det material du tänker lära eleven, och att ta kontakt med Hemundervisning organisationer i ditt område. Läsa böcker om Hemundervisning kan också hjälpa till att informera dig om detta är det bästa valet för ditt barn.

Även om många föräldrar söker alternativ till mellanskolan, finns barn i 12-14 åldern går fortfarande att få uppleva några "middle school" typ problem, ingen oavsett var de går i skolan. Dessa inkluderar gå igenom puberteten, som handlar om en högre grad av social kritik från kollegor och med de flesta lärare förväntar sig en högre grad av ansvar från dem. Ibland, trots att alternativen till mellanskolan, är det fortfarande det bästa valet för studenter. Det är också viktigt att höra barnet. Om ett barns vänner är alla utvecklas till en lokal Middle School, kanske de vill behålla dessa sociala relationer och vara mer bekväm i mitten skolmiljö än vad de skulle i alternativa skolgång arrangemang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.