Vad är några Kids ’Birthday Party Games?

Födelsedagsfest är en tid för fester, god mat och, om du är yngre än cirka 13, några roliga spel. Kids födelsedagskalas spel kör utspel från det vanliga till de mer moderna. Även om det finns några gamla standby spel, några nya har också trätt in i striden. Vad görs beror på ens egen smak, liksom ålder och talang nivå av de berörda barnen.

Nästan alla typer av brädspel kan användas som Barnspel födelsedagsfest. Även om detta kanske inte var den ursprungliga avsikten, de flesta barnen ombord spel kan spelas relativt snabbt med mer än en spelare. Fråga andra föräldrar om de har samma spel och om de hade något emot att föra den över. Det kan snabbt förvandlas till en turnering där vinnaren fick ett hederspris.

Samma sak kan göras med datorspel, men föräldrar bör vara försiktiga innan omsätter dem i barnens spel födelsedagsfest. TV-spel är inte för alla och det finns risk att stöta bort vissa av deltagarna. Till skillnad från brädspel, tv-spel tar en viss praxis och skicklighet. Men om du vet ditt barns vänner har i ett visst spel, kan det göra även för en rolig och interaktiv turnering.

Saker betydligt mindre tekniskt avancerade kan också göra för stora barnens spel födelsedagsfest. Till exempel, knyta ballonger till varje barns fotled och med dem gå runt och försökte stampa varandras ballonger kan vara ett roligt spel. Skapa team ger ännu mer av en utmaning eftersom barn är då skyldiga att arbeta tillsammans. Detta spel har fördelen av att vara lika roligt både inomhus och utomhus.

Naturligtvis finns det några gamla favoriter för barnens spel födelsedagsfest. Simon säger, sätta svansen på åsnan, Hot Potato, Musical Chairs och Piñatas alla gör på skoj gånger. Dessa alla kan spelas i en relativt kort tid och ger några goda skratt och en hel del spänning. Som behöver spelet idéer bör kolla böcker, fråga andra föräldrar eller besök föräldraskap webbplatser, som erbjuder en stor mängd information.

När du väljer barnens spel födelsedagsfest, Det finns ett antal saker att tänka på, dock. Om det blir en stor åldersspridning på festen, kan det vara bättre att välja spel som förlitar sig mer på slumpen än skicklighet. Också, kanske om det finns ett brett utbud av storlekar och åldrar, spel som ballongen stomp inte vara en bra idé. Det kan innebära ytterligare risk för skada som yngre barnen kommer i kontakt med de äldre. Skador kunde förvandla några väldigt roliga Barnspel födelsedagsfest i medicinsk katastrofer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.