Vad är några Brudtarna ansvar?

tjäna som brudtärna kan vara en ära, men det är inte utan ansvar. Brudtärnor förväntas delta i vissa aktiviteter, både före och under bröllopet. De förväntas också att utföra vissa uppgifter för att hjälpa bruden och andra medlemmar av bröllopsfest. Det är klokt att lära sig grundläggande brudtärna ansvar innan du bestämmer dig för att acceptera läget.

Många personer tror tjänar som en brudtärna helt enkelt kräver att man ger tid och stöd till bruden. Detta är en missuppfattning, som en brudtärna kan vara ganska dyra. Brudtärna uppdrag innefattar betalar för bröllop klädsel. Detta kan innefatta en brudtärna klänning och skor, som väljs av bruden, och alla nödvändiga tillbehör. I vissa fall kan brudtärnor ådra också kostnaderna för att ha sitt hår professionellt designade och naglarna välklippta efter brudens önskemål.

Brudtarna ansvar även betala för kostnaderna för resa till bröllopet. Kostnaderna för resor kan vara försumbar när en brudtärna bor nära bröllopet platsen. Men brudtärnor ofta reser till bortrest bröllop, inredningar upp transportkostnader. För vissa resmål bröllop, kan kostnaderna för resor och boende för bara en brudtärna nå mer än $ 1,000 amerikanska dollar (USD). Ibland kan bruden erbjuda sig att hjälpa till med dessa kostnader, men etikett inte behöver henne att betala räkningen.

Före bröllopet, brudtärna ansvar innefattar springa ärenden för bruden och hjälpa till med att göra eller välja ynnest för bröllopsfesten. Tärnorna kan också kallas den för att få hjälp med att göra tabellen dekorationer. Brudtärna ansvar omfattar även hjälpa HOVFRÖKEN med planering, hosting, och betala för en brud dusch. Brudtärnor förväntas delta före bröllopsfester, repetitioner bröllop och en repetition middag också. på bröllopet, brudtärna ansvar omfattar promenader i processionsvägen och recession. I vissa bröllop, brudtärnor promenad enda fil. I andra länder går de i par eller eskorteras av en vaktmästare. Under ceremonin, tärnorna står nära bruden. Brudtärnor ingår även i formell fotografier tagna av bröllopsfest.

p

Gåvor ges till bruden på hennes Bridal Shower och till det lyckliga paret på ett antal på förhand bröllopsfester, liksom vid bröllopsfesten. Som en del av hennes brudtärna ansvar, är en brudtärna allmänt förväntas ge bruden en dusch gåva och en bröllopspresent. En brudtärna förväntas inte ge mer än två gåvor, även om hon deltar flera parter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.