Vad är en bra Christmas Gift för en tonårsflicka?

förmodligen det bästa sättet att ta reda på en bra julklapp för en tonårsflicka är att fråga henne vad hon vill, och sedan att se till att föräldrarna godkänner det. En tonårsflicka kan vara mycket medvetna om smink eller vissa mode som inte skulle träffa hennes föräldrars godkännande. När man inte kan få ett direkt svar från tonårsflicka eller hennes föräldrar, ett fåtal utvalda presenter kan generellt glädje flesta flickor. Om du är osäker på smink fråga, en kul julklapp idé om en tonårsflicka är ett bad och kropp produkt. Del kommer i stor dofter, som filosofi är Cinnamon Buns eller Kakaomjölk doftande produkter. Allt från Body Wash, som schampo till en lätt fuktighetskräm finns i ganska ännu ung dofter. Liksom, kan lägga till några trevliga loofahs klossar scrub vara en fin touch.

Hårvård ex kan vara önskvärt presenter också. Dessa kan vara praktiska, såsom borstar eller schampo. Nya joniska hair dryers eller strykjärn är också ett populärt val. Om en tjej har långt hår, en julklapp kan vara en korg av olika utformade hästsvans innehavare, hårband och dekorativa klipp att sätta upp håret. En julklapp som få tonårsflickor skulle invända mot är MP3-spelare. Denna nyaste sättet att lyssna på musik är ett måste för de flesta tonårsflickor. Om en flicka redan har en MP3-spelare, betrakta musiknedladdningar presentkort så hon kan lägga till sin musiksamling. Alternativt kan en satellitradio spelare och abonnemang till en satellit service gör en bra julklapp. Till skillnad från många pojkar, tonårsflickor ofta välkomna kläder. Om du är osäker om flickans mode mening, ett utmärkt sätt att gå för en julklapp är en nyckfull pajama uppsättning, kanske med åtföljande badrock och tofflor. Sök efter plagg som flamskyddsmedel för extra sova säkerhet.

Avid läsare kan njuta av en samling verk som Chicken Soup för Teenage Soul eller kanske njuta av det utmärkta nuvarande fiction erbjudanden . Alternativt, böcker som tillgodoser ett särskilt flicka intresse är utmärkta. Om du inte kan bestämma, får ett presentkort till en bra bokhandel med massor av val gör för en utmärkt julklapp. Prenumerationer på tidskrifter avsedda för tonårsflickor kan också behaga läsaren. Om du väljer presentkort, försöka att fokusera på butiker med ett brett utbud av varor. Presentkort som kan användas under en galleria eller för stora Internet-företag är mer benägna att ge tonåringen massor av alternativ. Alternativt kan man fokusera på en flickas specifika intressen att välja en julklapp certifikat. En passionerad natur-älskande flicka kan vara bäst av ett presentkort på en bra utomhus butik. En sport fanatiker kan tänkas vara mest betagen av ett presentkort till en utmärkt lokal sportaffär.

Oavsett julklapp, se till att inkludera en gåva kvitto. Detta är särskilt viktigt för elektronik, böcker och kläder. Detta ger flickan möjlighet att återvända duplicera gåvor, eller för att få en annan storlek om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.