Som ska få min semester Nyhetsbrev?

Om du planerar på att komponera en semester nyhetsbrev i år kanske du vill ge några tankar om vem som borde få det. Det är vanligt att folk att skicka julkort till ett antal olika människor. Familj, vänner och affärsbekanta är de troligaste kandidaterna. Ännu inte alla dessa folk kan vara intresserade av ett personligt brev om din familj, eftersom några av dem vet att du endast i en begränsad sfär. En bra tumregel är att överväga att skicka en semester nyhetsbrev endast till dem som också känner de flesta i familjen du kommer att nämna.

Skicka semester nyhetsbrev till affärsbekanta är förmodligen inte den bästa planen. Genom att i stort, om inte dessa representanter är även vänner till familjen, de är sannolikt inte intresserad av vilket betyg din son fick i stavningen eller hur din dotter utförs på en dans skäl. Istället för att skicka en semester nyhetsbrev för att dessa människor, för vilka ett sådant brev är inte särskilt relevant, överväga att skicka bara ett kort med några lämpliga och vänliga ord skrivna personligen. Det finns ett undantag från denna regel. Om ett företag vill skicka ut ett brev till kunderna, kan de använda ett företag nyhetsbrev typ semester. Du kan gå igenom de viktigaste händelserna under alla kända medarbetare. En läkarmottagningen till exempel skulle fira det faktum att två sjuksköterskor fick barn samma år. Främst denna typ av brev bör fokusera mer på kontoret och detaljer, t. ex. på att flytta, lägga till ny personal, eller lägga till nya tjänster och erbjuda bästa önskningar eller tack för verksamheten för deras kunder.

Många undrar om De bör skicka semester nyhetsbrev till vänner. Detta beror på graden av vänskap. Nära vänner tenderar att känna dig, din familj och dina barn och kanske uppskattar nyheter i din familj under det gångna året. Nya bekantskaper kanske inte uppskattar sådant brev så mycket, eftersom de inte delar den grad av närhet som gör dem nästan familj. Fråga dig själv när du gör din lista hur väl en person känner dig innan du skickar ut det nyhetsbrev. Om en person som ännu inte känner dig väl, spara nyhetsbrev för andra människor som gör det.

De flesta anhöriga uppskattar semester nyhetsbrev, särskilt om de innehåller några bilder, och i synnerhet när familjemedlemmarna lever i ett avstånd från dig. Det kan vara lite överflödig att skicka en semester nyhetsbrev till din mamma om hon bor ett kvarter från dig och du är riktigt nära. Hon har redan nyheten om din familj. Istället blir mamma, eller en nära syster eller bror att korrekturläsa brevet till er, och erbjuda föräldrar eller nära syskon kopior av alla bilder.

Å andra sidan kan moster Cecilia, som bor i hela landet, tycker verkligen höra nyheten om din familj, och hon är mycket troligt att njuta av bilderna för att se hur barnen växer upp. När jag skriver den här typen av brev, försök att hålla vissa saker för familjen, och inte oberoende frågor. Hålla saker Breezy och ljus, inte skryta om material förvärv, och vara lyhörd för de anhöriga som kan vara i väldigt olika ekonomiska förutsättningar från din egen.

Slutligen , fundera noga över din familj och sina nyheter under det senaste året. Om en kusin lidit förlust av ett barn, kan du utelämna skicka henne en semester nyhetsbrev som detaljer födelse ditt eget barn. Om någon förlorat sina hus, jobb eller andra saker, får de inte vara så intresserade av att höra om ditt nya hem, ditt nya jobb eller andra prestationer. I stället för standardformuläret semester nyhetsbrev, överväga att skicka slag och omsorg anteckningar till de familjemedlemmar som inte haft ett bra år. De är sannolikt att uppskatta din vård och oro personligen mer än de skulle standardformat nyhetsbrev beskriver den underbara år du haft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.