Ska jag skicka mitt barn på ett Online Public School?

Av olika skäl kan en förälder besluta att hennes barns pedagogiska behov kommer att tillgodoses bättre hemma. Hon anser Hemundervisning, som är ett alternativ många familjer finna både uppfyller och effektiv. Men en del föräldrar överväga en möjlighet som inte fanns tillgänglig för många år sedan: online public school. Det här alternativet tillåter barn att vara inskrivna i det offentliga skolväsendet ännu lära hemma. En ytterligare dra är att online offentliga skolor är gratis, så att föräldern inte behöver betala för en läroplan.

Online allmänna skolan kan vara ett bra alternativ för en förälder som vill homeschool men är osäker på hennes förmåga att undervisa sina egna barn. Till exempel kan en förälder har inte tillräckligt med tid för att undervisa varje dag eller hon kanske inte känner dig kompetens inom vissa ämnesområden. Det finns många resurser en homeschool förälder kan använda för att hennes barn får en utbildning av god kvalitet, inklusive kursplan alternativ som visar en förälder hur man lär och kooperativa grupper utbildning, kan hon föredrar ett offentligt skola som erbjuder läroplanen och tillgång till certifierade lärare. Online kommunala skolor ofta även tillhandahålla gratis datorer och Internet för sina elever. En förälder kan välja att registrera sitt barn på ett offentligt skolan när traditionella skolan inte uppfyller sitt barns behov. Exempelvis kan hennes barns klass ska gå för fort för henne eller för långsamt, eller barnet kan uppleva problem med mobbare. Ibland kan en förälder kan vara oroade över negativa influenser i traditionella skolmiljöer såsom grupptryck, droger och rökning. Hon kanske vill ha större inflytande över vem hennes barn socializes med och då umgås inträffar. En del familjer reser ofta eller har ett brett utbud av aktiviteter de bedriver vid sidan av utbildningen. Dessa familjer kan också ha den flexibilitet online offentliga skolor kan erbjuda. Deras barn kan logga in och lära sig oavsett var de är, så länge de har tillgång till Internet. Detta alternativ kan också fungera bra för ett barn som har medicinska frågor som kräver honom att missa skolan en hel del. Med online allmän skolgång, det finns ingen anledning för ett barn att missa skolan bara för att han måste stanna hemma för dagen, även om barnet är för sjuk för att göra skolarbetet på en viss dag, kan han fortfarande fånga upp lätt när hans skola är hemma.

Det finns några nackdelar med online offentliga skolor. Bland dem är det faktum att föräldrarna inte har så många valmöjligheter när det gäller vad man ska lära sina barn och när man ska lära ut det. Om de kan ges någon kurs val, måste de följa de normer som fastställts i skolan. Dessutom kan vissa föräldrar oroar sig öga fläcken och eventuella upprepade skador stress till följd av att spendera en massa tid på en dator.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.