Hur väljer man Wedding Guest Book?

Du bör definitivt fundera på vilken typ av bröllop gästbok du har på ditt bröllop. Ett bröllop gästbok är en viktig Keepsake eftersom den fungerar som ett register över alla de gäster som deltog ditt bröllop. Ett bröllop gästbok ska passa in i temat för ert bröllop. Om du har ett traditionellt bröllop, då en traditionell typ av bröllop gästbok fungerar bäst. De flesta av dessa har vita överdrag och gott om utrymme för gästerna underskrifter. Även om du bestämmer dig för ett traditionellt bröllop gästbok, skulle du fortfarande har en lista med instruktioner bredvid boken som "Skriv en del av dina minnen av brud och brudgum. "Annars kan du få många korta kommentarer om hur vackra bröllopet men inget riktigt personligt så många personer inte vet exakt vad de ska skriva.

Foto gästböcker är populära. Du bara att ge en kamera på bordet bredvid bröllopet gästbok och lämna skriftliga instruktioner be gästerna att ta egna bilder och lägga bilderna i boken. Du kan till och med har redan skrivna instruktionerna på varje sida under där varje bild skulle gå att be om namn, relation till brud och brudgum och annan information. Du kan göra dessa frågar helt allvarligt eller mer humoristiska-valet är ditt.

Kom ihåg att valet av en traditionell eller en kreativ bröllop gästbok är en viktig del av ditt bröllop. Det är lätt att förbise en så liten detalj när man planerar ett bröllop eftersom det finns bara så många andra detaljer att beakta. Du behöver inte ha en genomarbetad bok komplett med släktträd, men du bör tänka på vilken information om familj och vänner att du vill hålla i boken. Om du planerar din bok bröllop gäst väl och låt dina gäster veta exakt vad de förväntas bidra till boken, du och din make ska ha en underbar Keepsake.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.