Hur väljer jag det bästa Storage Urklipp?

Kontorsvaror urval kan vara en jobbig eftersom det finns så många tillverkare att skapa nya mönster och färger varje år, i hopp om att fånga konsumentens. Även något så enkelt som en skrivplatta kan hittas på nästan vilken affär som helst och görs med olika material. En lagring Urklipp är en händig objekt till användning i hemmet såväl som på kontoret eller ute på vägen för dem som arbetar utanför. Flera faktorer bör beaktas innan du väljer en lagringsplats urklipp. Det första kriteriet är storlek. Lagring clipboards är gjorda för att hålla olika former och papper, så det är viktigt att välja en Windows urklipp av lämplig storlek. Papper är vanligen köps i Letter-format, vilket är 8,5 x 11 inches (21,6 x 27,9 cm) i USA, eller A4, vilket är 8,3 x 11,7 (21,1 x 29,7 cm) i länder som använder det metriska systemet, och Förenta staternas juridiska storlek, vilket är 8,5 x 14 inches (21,6 x 35,6 cm). Dessa är de storlekar som används för att skriva ut blanketter på persondatorer, men anpassade formulär från en skrivare kommer att variera allt från hälften av Letter-format till juridiska storlek. Bestäm vilken form eller på papper kommer att inrymmas i lager Windows urklipp innan du gör ett val.

Nästa kriterier är det material som används för att göra lagringen klippbordet. Om den kommer att användas och genomföras under dagen mer som ett sätt att tote papper och plast skulle vara perfekt eftersom det är mycket lättare än andra material. Om lagringsperioden Windows urklipp kommer att användas utanför ofta och hållbarhet är ett problem, det finns många metall clipboards att välja mellan. Metall är också det bästa valet för kol former. Metall skapar en hård yta för pennor till kontakt och erbjuder det tryck som behövs för kol att lämna en tydlig prägel på botten kopian.

Lagring clipboards förekommer i flera stilar . En lätt plast urklippet med ett öppet utrymme för att lagra papper och pennor är bra för de flesta hem eller använder i skolan, men för de som använder Windows urklipp lagring på arbetsplatsen för att hantera formulär, finns det mer sofistikerade brädor att välja mellan. Den stora frågan för denna typ av Windows urklipp är hur många former kommer att användas under hela dagen? Metal sektioneras clipboards är populära val för dem som arbetar med olika former hela dagen. Räkna antalet former får köpa en skrivplatta som gör varje formulär som skall hållas i ett eget avsnitt. Detta håller organiserade former och minskar sannolikheten för formulär hitta en plats nedanför den form som används, och därmed aktivera kolet i alla former och fördärvar dem för framtida bruk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.