Hur väljer jag den bästa skolan Notebook?

I början av varje läsår, kan du vara en av de många elever som går till affären för att plocka upp nya bärbara datorer till sina klasser. Du kan också vara en av studenterna som måste köpa mer efter insåg att de köpte de felaktiga. Innan du går och köper en ny skola anteckningsbok, anser följa några tips som kan hjälpa dig att hitta precis det du behöver. Om du behöver skolan anteckningsbok innan klassen startar, kan du prata med studenter som tidigare har haft läraren. Varje lärare ger sin egen mängd anteckningar, så tidigare studenter kommer att ha en aning om hur stor en anteckningsbok som du faktiskt behöver. Skulle du kunna vänta tills efter skolan börjar, det bästa sättet att välja skola anteckningsbok är att tala med läraren. Han eller hon är den bästa källan för att veta hur många anteckningar du ska ta hela den långa klassen. Om du tror att du kommer att få många rapporter från läraren, kanske du vill välja en skola anteckningsbok som finns mappar som ingår i den. Ha mapparna inbyggda ger dig möjlighet att hålla alla dina papper tillsammans för en klass utan att behöva bära separata poster. Du kan öka din chans att inte förlora dokumenten om du har allt organiserat på ett ställe.

Kostnaden för alla skolans bärbara datorer kan lägga upp, så istället för att betala ett stort belopp, kan du Besök din lokala dollar butik. Du kan vanligtvis hitta alla storlekar anteckningsbok du behöver, från mycket små till stora fem föremål anteckningsböcker. Istället för att betala tiotals dollar för var och en, kan du bunkra upp och betalar endast en dollar styck. Om du vet att du kommer att behöva riva ut sidor från din bärbara dator för att lämna in dem, kanske du vill Välj en anteckningsbok som har perforerade kanter. Istället för att riva ut sidan och med att skära bort ojämna kanter, kan du ha en rak omedelbart på varje sida. När du tar ut sidor, se till att dra försiktigt så att inte slita papperet.

För dem som är miljömedvetna, kan du köpa en återvunnen anteckningsbok. Varje anteckningsboken är vanligtvis tillverkad av hundra procent postconsumer återvunnet material. Du kan fortfarande ha den anteckningsbok du behöver, bara med en miljövänlig twist. När du väljer en skola anteckningsbok, du har en möjlighet att välja mellan laglig eller högskolan styrde papper. Legal styrde papper har linjer på papper som är smala medan college styrde innebär att linjerna är utspridda lite längre ifrån varandra. Varje lärare vanligtvis kommer att föredra om vilken typ av papper de vill arbeta med, men många föredrar college styrde.

Innan du köper en skola anteckningsbok, bör du noga överväga vilken klass du kommer att behöva den till och hur ofta du kommer att använda det. Om du känner att du kan behöva mer än en, överväga att köpa en annan färg för varje klass för att stanna mer organiserad. Med liten ansträngning, kommer du ha alla dina papper organiserade och har allt som du behöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.