Hur kan mitt barn förbättra sin PSAT Betyg?

preliminära SAT, även kallad National Merit Scholarship Qualifying Test (PSAT /NMSQT), är ett frivilligt test erbjuds gymnasieelever under deras sophomore och yngre skolåren. Det utvecklades av kollegiet styrelsen, och är tänkt att fungera som en praxis test för SAT ® och som ett stipendium kvalificeringsprogram. Eftersom provet kan tas två gånger, och det är endast i de yngre år som betyg skall beaktas vid ett stipendium, är många studenter ges möjlighet att förbättra sina PSAT betyg. Ett viktigt sätt ditt barn kan förbättra hans eller hennes PSAT poäng är genom fri utvärderingstest. Det finns tre delar av PSAT: matematik, kritisk läsning, och skriftliga färdigheter. Varje avsnitt ges poäng på en skala från 20 till 80, ett medelbetyg för varje avsnitt skulle vara ca 50. När eleven tar prov på hans eller hennes första år, är poängen läggas att hitta en poäng känd som "val-index, som används för att konkurrera om National Merit Scholarship. Varje år att studenten tar provet, kommer han få en kopia av sitt betyg, liksom en percentil rangordning jämförde honom med andra elever i samma klass som tog provet. Det finns ingen brist på utvärderingstest erbjuds antingen på skolor, på nätet och i test prep böcker. Många är gratis, men vissa kräver en liten avgift. Dessutom finns det många Datorprogramvaror tillgängliga för att hjälpa ditt barn forskning för att testa och förbättra sina PSAT poäng, vilket i sin tur hjälper till att få en högre SAT ® poäng. Med regelbunden träning tester, timing dem och behandla dem som om de är verkliga provet är ett utmärkt sätt att förbättra en PSAT poäng. Programvara innehåller ofta spel för att uppmuntra eleverna att ha roligt och lära på samma gång.

Ett annat sätt att förbättra en PSAT poäng genom att studera med en enskild lärare inom områden som är särskilt utmanande. Dessutom skall studenten tar det svåraste möjliga klasser han eller hon kan hantera för sin klass nivå. Studenter som studerar bra för sina klasser kommer att kunna tillämpa dessa principer på prov. Dessutom ska studenten känna till testet, och läsa anvisningarna i förväg. Återigen kommer ta utvärderingstest vänja honom eller henne med anvisningar och stil frågor.

På dagen för testet vara säker på att studenten får tillräckligt med sömn på förhand, och äter en hälsosam frukost. Även provtagning rekommenderar College Board utelämna frågor som studenten är inte säker på svaret, snarare än att göra en slumpmässig gissning. Detta beror poäng dras för felaktiga gissningar, men inte för utelämnat frågor eftersom dessa är helt enkelt inte gjorde. Det är också viktigt att kontrollera scoring nätet regelbundet för att vara säker på att han eller hon fylla i rätt oval för motsvarande fråga. För ditt barn att förbättra sin PSAT poäng, finns det ingen bättre metod än noggranna förberedelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.