Hur kan jag hjälpa mitt barn Läs mer framgångsrikt?

Du kan hjälpa ditt barn läsa mer framgångsrikt i många roliga och enkla sätt. Hellre än att ditt barn känner sig pressade att läsa eller tvinga ditt barn att läsa, börja med uppmuntrande läsning på roliga sätt. Förutom att bara läsa för ditt barn varje kväll, överväga att låta ditt barn också ha ett par extra minuter innan lamporna att läsa på hans eller hennes egna.

Dags att läsa ensam, även om det egentligen mer om att titta på bilder, än själva behandlingen hjälper etablera läsning som en del av ditt barns identitet. Det viktiga är att låta ditt barn välja en bok för att läsa på egen hand. Det kan vara ett bibliotek bok som han eller hon nyligen valde eller en mycket älskad bok som du läst tillsammans många gånger.

Ett annat bra sätt att hjälpa ditt barn läs mer framgångsrikt är att bidra till ökad kunskap ord på ett sätt som är tänkt att vara kul istället kraftfull. Allt du behöver göra är att skära kartongbitar till kort och tydligt skriva ord hushållsföremål på dem och sedan placera dem på matchande objekt. Du kan göra detta med ett rum i taget och lämna registrerar sig för ett par dagar i varje rum, om möjligt, så att ditt barn kan lära sig ord. När det är dags att ta ner skyltarna, kan barnet förstärka inlärningen genom att rita en bild av varje objekt. Till exempel, när ordet "säng" tas bort från barnets säng, han eller hon kan lägga till kort till en scrapbook sida och rita en bild av sängen bredvid ordet.

Hjälp ditt barn läs mer framgångsrikt innebär också visa honom eller henne hur viktig läsning är för dig. Modellering behandlingen själv är viktigt. Du kan uppnå detta genom att välja böcker själv när du och ditt barn besöker biblioteket och läsa tidningar dagligen. Kort sagt, säg inte era barn hur viktigt läsning är, visa dem!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.