Hur kan jag förbereda mitt barn till Kindergarten?

Förbereder att skicka ditt barn till dagis är ofta hårdare på dig än om ditt barn på grund av känslomässiga påverkar väckts på denna rituella. Men, kommer ditt barn att gå bättre på hans första dag i förskolan och skolan hela året runt om du bidra till att förbereda honom.

Forskarna i förskolan kan överraska dig. Barn ingå förskola bör redan veta deras alfabetet och kunna identifiera alla 26 bokstäver. De bör också visa några grundläggande fonetiska medvetenhet, vilket innebär att de ska känna till de ljud som några bokstäver gör. De bör också kunna identifiera nummer genom tio och kunna räkna till minst tjugo. Deras skriftliga färdigheter bör vara tillräckligt effektivt för att de kan skriva sitt för-och efternamn läsligt, tillsammans med de flesta bokstäverna i alfabetet.

Om ditt barn inte är inskrivna i förskola innan de börjar dagis, kan du att överväga alternativ. Barn som deltar i minst ett år i förskolan innan dagis ofta klarar sig bättre än de skulle utan den. I förskolan, är barn införs till en strukturerad inlärningsmiljö och kan praktisera social och akademisk kompetens på den mest grundläggande nivån. hemma kan du hjälpa till att förbereda ditt barn genom att läsa henne i minst 15 minuter varje dag. Reading, tillsammans med många grundläggande färdigheter som att räkna och lägga till, kommer att hjälpa ditt barn har en starkare grund att bygga vidare på under hennes dagis året. Låt ditt barn räkna med föremål som hon kan hantera, såsom Cheerios eller M Ms Arbeta med ditt barn att manipulera föremål i tillägg exempel. Dessa manipulationer tillåter barn att bygga en visuell begreppet dessutom så att de kan se hur 2 + 3 är lika med 5.

När ditt barns entré till dagis, kommer du sannolikt finna att han är så redo som han någonsin kommer att vara vetgirig och njuta av sin nyvunna frihet. Om du känner att du har vidtagit åtgärder för att förbereda honom, vara lugn att han kommer att finna sin egen väg i sin egen tid. Om du har frågor efter att ditt barn har börjat dagis, ta med din oro till lärarens uppmärksamhet och arbeta tillsammans för att behandla dem därefter. Mest av allt, försök att slappna av och vara glad för ditt barn och låta henne njuta uppleva skolans värld på egen hand för första gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.