Hur kan jag förbereda för att lagra ett Wedding Dusch?

Ett bröllop dusch är en rituella för någon brud-till-vara och de vänner som kastar en för henne. Man tror att Holland var födelseplatsen för bröllopet duschen. Enligt berättelsen, en holländsk tjej gifte sig med en fattig mjölnare trots faderns protester. Han innehållna hennes hemgift, vilket var vad några skulle ha börjat sitt liv med. Eftersom fattiga mjölnaren hade alltid varit generös med sin lokala stadsborna, kom de tillsammans och "duschat" i par med presenter som man kan möblera sina hem. En modern bröllop dusch, även kallad Bridal Shower, följer den traditionen genom att erbjuda ett sätt för anhöriga och vänner att hjälpa en fästfolket bygga sitt framtida liv tillsammans. Det är också en tid för bruden och hennes familj och nära vänner att ha lite tid för en lugn fest innan kramar om den stora dagen. Duschen är vanligen värd för brudföljet, men någon nära vän kan fungera som värd. För alla som planerar ett bröllop dusch, det till synes skrämmande uppgift bör inledas genom att upprätta en budget, gästlista, plats och tema. The wedding dusch bör hållas högst två månader och inte mindre än två veckor före bröllopet datum. Något närmare än två veckor kan vara för påfrestande för bruden och hennes brudföljet. Gästlistan bör omfatta nära vänner, medarbetare och familj-i regel kvinnor som redan är på bröllop gästlistan. Det är ett stort felsteg att bjuda in någon som inte blivit inbjuden till bröllopet.

Inbjudningar kan vara formell eller så enkelt som budget-och tidsbegränsningarna tillåter. De flesta butiker med en stationär mittgång har förtryckt, fyll-i inbjudningar eller satser för att samla dem själv. Naturligtvis är det alltid dyrare alternativ att ha inbjudningar professionellt tryckta. Inbjudningar ska skickas ungefär fyra veckor innan bröllopet duschen.

Traditionellt ingick endast kvinnor på ett bröllop dusch. Men i dag, fler och fler bröllop duschar är co-ed angelägenheter. Vanligtvis erbjuder det här typ av bröllop dusch för par och omfattar en kock-out, beach party eller liknande.

Ett bröllop dusch kan vara värd nästan varsomhelst. Privata hem, hotell och restauranger är populära val, men dessa dagar är himlen gränsen. Duschar kan vara en enkel picknick eller grilla i parken eller trädgården, eller en överseende spa. Läget är beroende av budget och smak och preferenser brudföljet och bruden. bör Ett tema väljas för att passa brudens personlighet. Många populära teman omfattar damunderkläder duschar, köksutrustning duschar och duschar gourmet matlagning. En "dygnet runt" Wedding dusch är ett intressant koncept där var inbjudna tilldelas en särskild tid på dagen för att köpa en present till. Till exempel om tilldelade 8:00, kan en gäst köpa en kaffebryggare.

Ett bröllop dusch menyn har oändliga möjligheter. Traditionellt bröllop dusch menyer består av plockmat som möjliggör spridning av gästerna för maximal umgås. Andra alternativ inkluderar te, brunch eller frukost, en formell sitta ner lunch eller middag och en grill. Valet är naturligtvis också beroende av budgeten.

När alla nödvändiga uppgifter om bröllopet dusch beslut fattas, är det kul att ta med ett par spel som isbrytare. Favors firar speciella tillfällen är också trevligt att ge till avgående gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.