Hur kan jag förbereda för att lagra ett Bachelorette Party?

gamla 80s tune, "Girls Just Want to Have Fun", är ett bra motto att ha i åtanke om du skall stå som värdar möhippan. Planering ett parti som är ett steg upp ur en flickas natten är det säkraste sättet att behaga bruden-till-vara och alla hennes gäster. En vild natt dricka, en kväll på en finare restaurang, eller ett besök på en exotisk manlig klubb är bra idéer för en möhippan. Ännu bättre, värd en möhippan som inkluderar alla ovanstående.

värd en möhippan säker på att vara oförglömlig genom att massor av rekvisita och gag gåvor. Fallos formad halsband, pistoler vatten och andra rekvisita är lustiga att många brudar-att-vara och deras gäster. Också ge bruden med en speciell tiara eller slöja att bära att offentligt tillkännage att hon är på väg att ta steget. Detta bidrar också se lite förlåtelse för vilda fester och tvivelaktiga beteende som sker offentligt. Det är väldigt populärt att vara värd för en möhippan med några bra möhippa spel. En checklista med uppgifter för bruden att slutföra under festen, som kysser den första skallig man hon kommer över eller be främlingar att donera pengar till sin smekmånad fond, tillsätt en hel del spänning och skrattar till evenemanget. Om du är värd en möhippan som innehåller dessa typer av spel, se till att ha alla underteckna ett tysthetslöfte! Dessa kontrakt är lätt tillgängliga vid sidan av alla andra rekvisita och spel avsedda för svensexa. Det är viktigt att vara värd för en möhippan som gör brud ska känna sig som en drottning, så se till att du har ordnat för säker transport för alla. Hyra en limousin för den tid eller den part som kan tjäna både syften. Detta sätt att transporten kan göras lätt överkomligt be alla gäster att chipet i.

är en möhippan för att fira övergången från enda liv gifta liv, uppenbarligen ett liv förändra händelse. Kreativitet på den del av den person som utsetts att vara värd för ett möhippan kommer säkert att uppskattas av alla. Många värdinnor välja att hoppa över girl's night out typ av party och arrangera möhippan på ett spa, en kryssning, en nostalgisk sleepover part eller ett tema part inspirerad av några särskilda intressen brud-till-vara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.