Hur jag hanterar Småbarn Tantrums offentligt?

Föräldrar till små barn vet ofta vad de ska göra när deras barn kastar en Tantrum. De flesta väljer att ignorera det, eftersom det är en normal del av den fruktansvärda tvåor. När toddler vredesutbrott är offentliga, dock kan de inte alltid ignoreras. Det finns flera sätt att hantera offentliga Tantrums barn humör.

Så fort en Tantrum börjar visa sitt onda huvudet, ge ditt barn en sträng varning. Låt henne veta att om hon har en Tantrum, du kommer att lämna. Var beredd att agera på denna varning om hon kastar en fullt utvecklad Tantrum, eftersom hon aldrig kommer att sluta om du inte fullfölja. Om misshumör fortsätter, göra en hastig exit. När barn Tantrums ske vid en restaurang och lämnar inte är ett alternativ, ta ditt barn till bilen. Låt honom veta att hans beteende är oacceptabelt och han kommer att stanna där tills han lugnar ner sig. Buckle honom i bilbarnstolen och stå utanför bilen tills hans Tantrum upphör. När han har lugnat ner, lugnt förklara för honom hur han betedde sig var oacceptabelt, och uppmana honom att försöka igen.

Barn vredesutbrott ofta inträffar under lek datum eller vänners hus. Försök att sätta ditt barn på en time out. Om detta inte fungerar och vredesutbrott kvarstår, be om ursäkt till värden och ledighet. Barnen kommer aldrig att lära sig att kontrollera sina utbrott om de får stanna och fortsätta spela. Det är alltid bäst att försöka förhindra att barn Tantrums offentligt. När du tar ditt barn på en offentlig plats, planera för resan. Om du ska matinköp, ta ett par leksaker att roa honom. När du går ut för att äta, sätta tilltugg för att begränsa sin aptit tills maten anländer. Många barn Tantrums orsakas av hunger eller uttråkning.

Planera din utflykter runt tupplur och läggdags för att undvika toddler vredesutbrott. Ett barn är oförmögna att kontrollera sina utbrott, när hon är trött. Om du ska matinköp, planera det för tidigt på morgonen eller på eftermiddagen, strax efter tupplur tid. Barn är de mest kooperativa efter en god vila.

vredesutbrott är en normal del av att vara ett barn. När vredesutbrott förekommer i offentlig, kan vissa människor försöker skylla på föräldern. Just undandrar sig, eftersom människor utan barn inte kan förstå. Någonstans i närheten, råder det dock sannolikt att en annan förälder som har varit i dina skor och förstår att det är en del av den fruktansvärda tvåor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.