Hur förbereder jag min barn för en ny Syskon?

Beroende på barnets ålder, förbereder honom eller henne för ett nytt syskon kan variera. Till exempel förstår unga småbarn runt 15 månaders ålder inte begreppet syskon eller rollen som en nyfödd baby i deras liv. Småbarn omkring 2 till 3 år, dock kan förstå konceptet lite bättre så det är lättare att förbereda dem för införandet av ett nytt syskon.

första när magen börjar bukta, kan du vill hänvisar ofta till magen som "barnet. Detta kommer att ge ditt barn en uppfattning om vilken typ av förändring som pågår i din kropp. Det kan också engagera barnet i utvecklingen av barnet och få honom eller henne upphetsad för sin nya baby syster eller bror.

Därefter är det bra att titta på videor som hör till ankomsten av ett syskon . Att göra detta tillsammans kan bidra till att ditt barn redo för nya bebisen samtidigt som den nuvarande kommer att ge möjlighet att få svar på de frågor som ditt barn kan ha. Det finns flera teckningar och ungarnas visar att det är inriktad i denna riktning. De kan hjälpa ditt barn att inse att nyfödda är sköra, de sover mycket, de gråter mycket, och de kommer inte komma ut "redo att spela" som många barn kan ta över. Dessutom tittar verklighet program som täcker verkliga familjer förbereda ett nytt barn kan hjälpa ditt barn har mer insikt i vad som händer med dig när du går in på sjukhuset. Detta kan hjälpa ditt barn vara mindre rädda för att lämna dig när du är i arbete.

Många sjukhus har även klasser för yngre barn. Dessa klasser kan hjälpa barnen att veta vad som väntar under processen, inklusive ge dem en viss förtrogenhet med sjukhuset själv. I dessa klasser lär de sig hur flaskan foder, byta blöjor, och vara försiktig runt en bräcklig nyfödd. De flesta sjukhus ge även dessa barn en visning av förlossning golvet, så att de kan visa plantskolan och se utrustningen första hand. Ett annat bra sätt att förbereda barnet för ett nytt syskon är genom att gå till affären och köpa ett "riktigt liv" baby docka medan du är i din sista månaden av graviditeten. Visar ditt barn hur man kan interagera med Baby Doll kan hjälpa coach dem om hur de behöver för att interagera med den nya bebisen.

Vilken metod du väljer, prova att ta med ditt barn in på andra saker också. Plocka ut kläder för det nya barnet, och välja dagis teman och färger är bara några av de sätt du kan få ditt barn är inblandade i processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.