Finns det några tips för att donera Old Clothes?

Donationer gamla kläder till välgörenhet är en bra idé av många anledningar. Det är ett jättebra sätt att de-röran ditt garderober och lådor. Miljön också fördelar eftersom kläder slängs stället donerat hamnar på deponin. Donera gamla kläder kan vara särskilt användbart för samhället som människor som behöver prisvärda kläder ofta har tillgång till donerade kläder.

Se till att kläderna du donera är bärbar. Ja, det finns människor som verkligen behöver prisvärda begagnade kläder, men ingen ska behöva bära färgas eller löjligt inaktuella ex. Sök efter en plats som återvinner tyger och /eller använda färgas eller den gamla kläder till trasor för hushållsändamål och damning. Stained, men rena handdukar och filtar är ofta uppskattas som donationer från djur skyddsrum. Den bästa tiden för att donera gamla kläder är strax innan en ny säsong börjar. Du kan rensa garderober och lådor med kläder som du inte kommer att bära längre och ge utrymme för att köpa nya kläder. Och när du skänka dina gamla kläder på säsongen, kommer andrahandsmarknaden butiker och andra välgörenhetsorganisationer kunna sprida eller sälja kläder snabbare istället för att lagra dem för ännu en säsong. Mindre organisationer i synnerhet inte kan ha en mycket lagringsutrymme. Om du har några riktigt speciella klädesplagg att donera till exempel en glamorös kväll outfit eller en samling av karriär, moderskap eller babykläder du kan ofta hitta specialprogram i ditt område i behov av dessa poster. Till exempel har många samhällen har en organisation som erbjuder goda använt Prom klänningar och dräkter för gymnasieelever. Vissa städer har anställning program för att hjälpa människor att hitta arbete så du kanske vill hjälpa till genom att donera gamla kläder som fortfarande är lämpliga för anställningsintervjuer och kontorsmiljöer. Babykläder och mammakläder kan doneras till föräldraskap grupper eller program för unga mödrar.

En del secondhand butiker accepterar kläder donationer på sändningen. Detta innebär att när någon köper dina objekt, kan du tjäna pengar eller lagra kredit. Detta kan träna speciellt bra om du köper begagnade kläder från butiken ändå. Detta sätt kan du nästan handel dina gamla kläder till nya kläder när dina kostnader hålls på ett minimum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.